Inleiding sport en recht

Inleiding sport en recht - Marco Mosselman | Tiliboo-afrobeat.com

...ing sport en recht 2e druk is een boek van Marco Mosselman uitgegeven bij Arko Sports Media BV ... Inleiding sport en recht | 9789054723363 | Tweedehands ... . ISBN 9789054723363 De toegenomen juridisering van de samenleving in combinatie met de steeds grotere financie¨le belangen is in de sport duidelijk zichtbaar. Ook is de maatschappelijke belangstelling voor sport in de afgelopen jaren toegenomen. Deze website hoor bij het boek inleiding sport en recht Koop Inleiding Sport en Recht van Mosselman, Marco met ISBN 9789054723363. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een uitgebreide samenvatting van Inleiding S ... Samenvatting sport en recht - - Saxion - StudeerSnel ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een uitgebreide samenvatting van Inleiding Sport en Recht van Marco Mosselman. ISBN: 978-90-5472-214-4 HBO jaar 2. Commerciële economie sportmarketing. Hoofdstukken 1 2 3 & 5. Met duidelijke voorbeelden en plaatjes. Inleiding. Aansprakelijkheid in de sport. Arbeidsovereen...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Mosselman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding sport en recht.pdf

OMSCHRIJVING

De toegenomen juridisering van de samenleving in combinatie met de steeds grotere financie¨lebelangen is in de sport duidelijk zichtbaar. Ook is de maatschappelijke belangstelling voorsport in de afgelopen jaren toegenomen. Die trends leiden ertoe dat er bij sporters,sportverengingen, sportbonden en andere bij de sport betrokkenen een toegenomenbehoefte is aan juridische advisering en relevante juridische informatie. De sport kent veel, maar vooral ook veel verschillende juridische aspecten. Te denken valt aan hetarbeidsrecht, het verenigingsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, image rights, maar ook voor de sport specifieke regelingen op het gebied van doping.De auteur heeft er bewust voor gekozen de voor de sportprofessional meest relevante juridische onderdelen te behandelen. Het boek streeft er op geen enkele wijze naar om alle voor de sport relevante juridische onderwerpen te behandelen.Inleiding Sport en Recht is geschreven met als doel om op een toegankelijke manier een begin van inzicht te verschaffen in de juridische aspecten van de sport. Op de website www.inleidingsportenrecht.nl is aanvullende informatie te vinden. Lezers die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het terrein van sport en recht kunnen terecht op de blog van de auteur: http://sportenrecht.blogspot.nl.In deze tweede druk is de tekst geactualiseerd en is er actuele jurisprudentie en wetgeving verwerkt. Tevens is een aantal oefenopgaven vervangen en toegevoegd. De invoering van de Wet werk en zekerheid (Wwz) maakte het herschrijven van het hoofdstuk over arbeidsrecht noodzakelijk.

Wil je het boek lezen?Inleiding sport en recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Mosselman. Lezen Inleiding sport en recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN