Het Grote Boek Van De Rust Op Het Werk

Het Grote Boek Van De Rust Op Het Werk - Paul Wilson | Tiliboo-afrobeat.com

...rote boek van de Rust op het werk' staat boordevol simpele tips om de druk op de werkvloer te verminderen en je werkplezier te vergroten ... Boek PDF Het grote boek van de rust | BANK72 PDF ... . Of je nu een stagiaire bent of een topmanager, een verveelde parttimer of een workaholic met burn-out, Paul Wilson kan ook jou helpen je leven in rustiger vaarwater te brengen. Het grote boek van de stilte is zo'n boek.' - Bryce Courtenay Thuis en op het werk, iedereen heeft met stress te maken. De Australiër Paul Wilson, ook wel 'de goeroe van de rust' genoemd, verzamelde talloze technieken om onder alle omstandigheden de inn ... Wilson, Paul - Het grote boek van de rust op het werk ... . De Australiër Paul Wilson, ook wel 'de goeroe van de rust' genoemd, verzamelde talloze technieken om onder alle omstandigheden de innerlijke kalmte te bewaren en snel te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Bestel eenvoudig online: Het grote boek van de rust op het werk door Paul Wilson (Paperback 2001 Archipel 285 pagina's) ISBN 9789063050566 'Het grote boek van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Wilson
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Boek Van De Rust Op Het Werk.pdf

OMSCHRIJVING

Drukt de dagelijkse sleur zwaar op je? Word je somber van alle spanningen en zorgen? 'Het grote boek van de Rust op het werk' staat boordevol simpele tips om de druk op de werkvloer te verminderen en je werkplezier te vergroten. Of je nu een stagiaire bent of een topmanager, een verveelde parttimer of een workaholic met burn-out, Paul Wilson kan ook jou helpen je leven in rustiger vaarwater te brengen.

Wil je het boek lezen?Het Grote Boek Van De Rust Op Het Werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Wilson. Lezen Het Grote Boek Van De Rust Op Het Werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN