Groot Wandelboek Ardennen

Groot Wandelboek Ardennen - Julien van Remoortere | Tiliboo-afrobeat.com

...andelboek Ardennen. Het standaardwerk met 75 lusvormige tochten ... Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië Knack Shop ... . Julien Van Remoortere. 75 nieuwe wandelingen in een hippe vormgeving; Julien Van Remoortere - met de assistentie van zijn (klein)kinderen - verwerkte het materiaal van 3 maanden veldwerk tot 75 heerlijke familiewandelingen in de Ardennen. De tochten ... Groot Wandelboek Ardennen (Paperback). ?Weidse landschappen, verscholen dorpjes, eeuwenoude bossen, onbekende natuurgebieden... In 75 wandelingen gidst... Het Groot Wandelboek Vlaanderen ... PDF Groot WANDELBOEK Ardennen - lannoo.be ... ... In 75 wandelingen gidst... Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 1000 km wandelplezier. Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onde...

INFORMATIE

AUTEUR
Julien van Remoortere
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Groot Wandelboek Ardennen.pdf

OMSCHRIJVING

Het Groot Wandelboek Ardennen is een standaardwerk met 75 prachtige wandelingen, goed voor ruim 550 km wandelplezier. Centrale thema's in deze Ardennengids, die ondertussen aan zijn 14de editie toe is, zijn de pittoreske dorpjes en gehuchten en het uitbundige natuurschoon. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende bezienswaardigheden onderweg.De moeilijkheidsgraad en de afstand van de wandellussen variëren, zo wordt iedere wandelaar bediend.Elke wandeling is uitgetekend op een overzichtelijke kaart in kleur, zo blijf je feilloos op koers.Bij iedere tocht hoort een uitgebreide blok praktische informatie: vertrekplaats, aard van de weg, parkeermogelijkheden, adressen voor een hapje en een tapje..., zo ga je goed geïnformeerd op pad.

Wil je het boek lezen?Groot Wandelboek Ardennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julien van Remoortere. Lezen Groot Wandelboek Ardennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN