De Indische klerk

De Indische klerk - D. Leavitt | Tiliboo-afrobeat.com

...ikaanse schrijver David Leavitt (1961) heeft het historische verhaal van Srinivasa Ramanujan als uitgangspunt genomen voor zijn roman The Indian Clerk, nu in het Nederlands verschenen als De Indische klerk (wat De Indiase klerk had moeten zijn) ... De Indische klerk | D. Leavitt | 9789061698999 ... . De collega's van Hardy menen dat hij met een oplichter van doen heeft, maar Hardy is ervan overtuigd dat de klerk serieus genomen moet worden. Deze keuze zal niet alleen zijn eigen leven en dat van zijn vrienden veranderen, maar de hele geschiedenis van de wiskunde. Recensies De Indische klerk (NRC Handelsblad, 1 februari) De Indische klerk | ISBN 9789061698999 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Indische laat Nederland genieten van een rijk as ... bol.com | De Indische klerk, D. Leavitt | 9789061698999 ... ... . Recensies De Indische klerk (NRC Handelsblad, 1 februari) De Indische klerk | ISBN 9789061698999 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Indische laat Nederland genieten van een rijk assortiment wereldse gerechten. Sinds 1985 ontwi...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Leavitt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Indische klerk.pdf

OMSCHRIJVING

Op een januariochtend in 1913 treft de charismatische en excentrieke G.H. Hardy, die op zijn zevenendertigste al beschouwd wordt als een van de grootste wiskundigen van zijn tijd, een mysterieuze envelop aan. Hij vindt hierin een brief van een Indische klerk, Srinivasa Ramanujan, die beweert dat hij op het punt staat een revolutionaire wiskundige ontdekking te doen.De collega';s van Hardy menen dat hij met een oplichter te maken heeft, maar Hardy is ervan overtuigd dat de klerk serieus genomen moet worden. Deze keuze zal niet alleen zijn eigen leven en dat van zijn vrienden veranderen, maar ook de hele geschiedenis van de wiskunde.

Wil je het boek lezen?De Indische klerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Leavitt. Lezen De Indische klerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN