Wereldschaduw

Wereldschaduw - Nir Baram | Tiliboo-afrobeat.com

...chaduw (Paperback). Gavriël Mantsoer voegt zich bij een groep zakenmensen die de onbegrensde mogelijkheden van het globalisme uit de jaren ... Wereldschaduw door Nir Baram - boekhandeldouwes.nl ... ... Wereldschaduw is een dikke pil, en hoewel de spanning in het midden wat afzwakt zorgt de meerstemmigheid ervoor dat het verhaal niet verveelt. Een aanrader voor ieder die zich bewust is van alles wat er in de wereld speelt, maar al helemaal voor wie er zich niet van bewust is. Lees hier een fragment uit Wereldschaduw. Djuna ter Beke Nir Baram, Hebreeuws: ניר ברעם, (Jeruzalem, 2 juni 1976) is een Israëlis ... Tzum | Recensie: Nir Baram - Wereldschaduw ... . Lees hier een fragment uit Wereldschaduw. Djuna ter Beke Nir Baram, Hebreeuws: ניר ברעם, (Jeruzalem, 2 juni 1976) is een Israëlisch schrijver.Daarnaast zet hij zich in voor de politieke rechten van Palestijnen en buitenlandse werknemers in Israël.. Hij is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nir Baram
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Wereldschaduw.pdf

OMSCHRIJVING

Gavriël Mantsoer voegt zich bij een groep zakenmensen die de onbegrensde mogelijkheden van het globalisme uit de jaren negentig willen verzilveren. Hij stijgt hoger en hoger in de hiërarchie van Israëls machtigste mensen, maar begrijpt steeds minder van de intriges waarvan hij deel uitmaakt. Een aantal jonge mensen uit Londen – verstotenen en gedesillusioneerde idealisten – besluit op 11/11 een internationale demonstratie te organiseren waar 1 miljard mensen aan mee zullen doen. Zal hun actie de status-quodoen wankelen? Een Amerikaans consultancybedrijf manoeuvreert tussen regimes op verschillende continenten. Maar dan dreigen krachten uit het verleden de praktijken van deze ogenschijnlijk liberale organisatie te ontmaskeren. Deze drie verhaallijnen, elk verteld in een eigen karakteristieke stijl, staan centraal in Wereldschaduw. Ze worden op virtuoze wijze met elkaar vervlochten en vormen een fascinerend, veertig jaar omspannend portret van het mondiale systeem waarvan wij allemaal onderdeel zijn.'Elk van ons had zo z’n eigen verhaal. We waren niet van plan geweest ons te verenigen: je kunt zelfs zeggen dat we door anderen bijeengekomen waren. Het was zo’n moment van puur overleven, iemand valt en krijgt een hand toegestoken, en als die hand ook valt? Dan hou je elkaars handen vast en val je samen.'Zie ook vertaalster Sylvie Hoyinck over 'Wereldschaduw': "http://www.athenaeum.nl/nieuws/15470/nir-baram-wereldschaduw" het vertalen van de eerste zin;.

Wil je het boek lezen?Wereldschaduw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nir Baram. Lezen Wereldschaduw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN