Sasja Wagenaar

Sasja Wagenaar - Margot Fretz | Tiliboo-afrobeat.com

...ar van Co. Genieweg 14a * 1981 LN * Velsen-Zuid * 06 - 55 55 25 60 * w ... Sasja Wagenaar - Margot Fretz | Boeken.com ... [email protected] R O U T E Begin. Nieuws. Sasja Wagenaar. Annalinda Wagenaar. Jeroen Effern. Winkeltje. Gebeurtenissen. Sasja Wagenaar schildert monumentale stillevens: alledaagse objecten op een achtergrond van rijke stoffen, een knipoog naar het traditionele stilleven. Sasja Wagenaar. bij de schilderijen van Sasja Wagenaar voel je de stilte, de weldadige rust. Het zou een stilleven van een oude Hollandse meester kunnen zijn. Ma ... Sasja Wagenaar | Facebook ... . Het zou een stilleven van een oude Hollandse meester kunnen zijn. Maar een paar zaken zouden dan niet meer kloppen. De lichtheid en de frisheid. En er is iets vreemds met de compositie. Sasja Wagena...

INFORMATIE

AUTEUR
Margot Fretz
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sasja Wagenaar.pdf

OMSCHRIJVING

Een eerbetoon aan de traditionele stillevens, maar dan wel met een knipoog. Het tweede boek van Sasja Wagenaar laat nog meer haar eigen handschrift zien.Monumentale stillevens, gekenmerkt door rust en sereniteit, vertellen een verhaal over leven en over schoonheid. Schoonheid die op het eerste gezicht niet vanzelfsprekend is. Vanuit directe observatie, Sasja maakt geen gebruik van fotografie, speelt ze met de afmetingen en texturen en portretteert alledaagse, kleine objecten op een rustige achtergrond waarbij licht van groot belang is. Chinees porselein waarin het verleden zichtbaar is, al dan niet gecombineerd met een bloesemtak of kwarteleitjes. Met haar stillevens weet Sasja mensen te raken op een dieper, emotioneel niveau.

Wil je het boek lezen?Sasja Wagenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot Fretz. Lezen Sasja Wagenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN