Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek)

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek) - Rolf Becker | Tiliboo-afrobeat.com

...ij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek) ... Luisterboeken in de LuisterBieb | online Bibliotheek ... . Wie denkt dat de levensgenieter Paul Cox een onvoorwaardelijke liefhebber is van... Vergelijken - Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek), luisterboek - hoorspel (Rolf Becker) (2011) ISBN: 9789047610991 - Wie denkt dat de levensgenieter Paul Cox een onvoorwaardelijke liefhebber is van cocktailparty's en… Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! Paul Cox is uitgenodigd voor een cocktailparty bij de familie Gatewall. Een familie die hij niet kent maar zijn nieuwsgier ... Hoorspelbeschrijving: Mag ik mij even voorstellen? Mijn ... ... . Een familie die hij niet kent maar zijn nieuwsgierigheid wint het van zijn afkeer van cocktailparty's. Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! Een charmante, jonge dame brengt het kalme leventje van bon vivant en beroepsspeler Paul Cox in de war: eerst sleept ze hem in een...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Becker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Wie denkt dat de levensgenieter Paul Cox een onvoorwaardelijke liefhebber is van cocktailparty's en aanverwante feestjes, kon het wel eens mis hebben. Weliswaar is Cox niet afkerig van enig sociaal contact en vooral niet wanneer het mooie vrouwen betreft. Maar hij heeft zo langzamerhand wel door dat men hem steeds vaker in zijn hoedanigheid van detective uitnodigt dan vanwege zijn persoonlijke charme. Zo ook op de cocktailparty van de keurige familie Gatewell, een familiedie hij niet goed kent. Tijdens de party valt de knappe hulp in de huishouding letterlijk in zijn armen. Hij voelt zich onaangenaam verrast, ze is namelijk dood. Eerdere ontwikkelingen die avond maken Cox in de ogen van de politie verdacht. Samen met z'n vriend Thomas Richardson moet Cox z'n onschuld bewijzen. Met Luc Lutz als Paul Cox en Paul van der Lek als zijn goede vriend Thomas Richardson. Verder werkten mee: Fé Sciarone, Frans Somers, Huib Orizand, Tony Foletta, Corry van der Linden, Jan Borkus, Dogi Rugani, Hans Karsenbarg en vele anderen. Regie: Dick van Putten. Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Becker. Lezen Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Cox! (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN