Hoofdkussens En -Brekens

Hoofdkussens En -Brekens - Ton de Laat | Tiliboo-afrobeat.com

...ussens. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten hoofdkussens te koop ... Vergeeld hoofdkussen? Zo krijg je 'm heel gemakkelijk weer ... ... . De prijzen variëren van nog een tientje tot honderden euro's. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, maar de keuze voor een kussen hangt ook af van je matras en slaaphouding. En: ... Op zoek naar een Hoofdkussen? Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Hoofdkussen Specialist sinds 2007 - 100% A-kwaliteit Hoofdkussens. Duidelijk advies en service op maat. Snelle levering en geen verzendkost ... Hoofdkussens - Textielhuis ... . Duidelijk advies en service op maat. Snelle levering en geen verzendkosten. Direct online te bestellen! Deze maand 20% korting op alle donzen hoofdkussens van Dickenbergh Bettwaren en Hoffmann Schlafwaren. Uw nachtrust begint bij Hoofdkussens.com! IKEA heeft hoofdkussens die passen bij jouw persoonlijke slaaphouding. Ga voor kussens gevuld met dons en veren of kussens van memoryfoam of polyester, in de dikte die past bij je slaapstijl. Of ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton de Laat
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdkussens En -Brekens.pdf

OMSCHRIJVING

Een boekje waarin Ton de Laat een compact en toch compleet beeld schetst van de materialen en technieken die tussen grofweg 1300 en 1900 gangbaar waren in de West-Europese tekenkunst. De schrijver, tevens beeldend kunstenaar, verdiepte zich in literatuur over dit specialistische onderwerp en toetste de theorie aan de praktijk in een reeks van 24 tekeningen, steeds met hetzelfde thema. In veel gevallen gebruikte hij daarbij zelfgemaakte reconstructies van historische materialen. Hij biedt aldus een geschreven en getekende staalkaart die aan de ene kant 'uitgestorven' tekenmaterialen bevat als zilverstift, loodstift, ganzenveer, perkament, echte bister, authentieke sepia, ijzergallusinkt, maar aan de andere kant ook technieken toont die de tijd wel overleefd hebben en nog altijd op het repertoire van tekenaars staan: houtskool, krijt, crayon en pastel, grafiet en potlood, tempera, aquarel en gouache.In een toegankelijke taal geschreven.

Wil je het boek lezen?Hoofdkussens En -Brekens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton de Laat. Lezen Hoofdkussens En -Brekens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN