De verkeerde keus?

De verkeerde keus? - Olga van der Meer | Tiliboo-afrobeat.com

...eboorte van hun tweeling is voor Judith niets anders nog belangrijk, zelfs Niels niet ... De Verkeerde Keus - Olga van der Meer (2011) - BoekMeter.nl ... . Hun huwelijk komt in zwaar weer terecht, en als Niels vertrekt, staat Sven klaar om Judith te troosten. Heeft ze destijds de verkeerde keus gemaakt? Olga van der Meer (Honselersdijk) schrijft hedendaagse familieromans in verschillende genres. De verkeerde keus. Judith heeft al jaren een relatie met Sven, maar vlak voordat ze concrete plannen maken om samen te gaan wonen, ontdekt ze dat ze... Na de geboorte van hun tweeling is voor Judith niets anders nog belangrijk, zelfs ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'De verkeerde keus ... ... ... Na de geboorte van hun tweeling is voor Judith niets anders nog belangrijk, zelfs Niels niet. Hun huwelijk komt in zwaar weer terecht, en als Niels vertrekt, staat Sven klaar om Judith te troosten. Heeft ze destijds de verkee...

INFORMATIE

AUTEUR
Olga van der Meer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De verkeerde keus?.pdf

OMSCHRIJVING

Judith heeft al jaren een relatie met Sven, maar vlak voordat ze concrete plannen maken om samen te gaan wonen, ontdekt ze dat ze niet elkaars grote liefde zijn. De gevoelens die ze voor zijn broer Niels koestert, gaan veel dieper dan die voor Sven...Als Judith een ongeluk krijgt en niet Sven maar Niels zich over haar ontfermt, ontwikkelen de twee een sterke band. Als blijkt dat Judith onverwacht zwanger is, trouwen ze zelfs. Ze verheugen zich op de toekomst en nemen zich vast voor om behalve ouders ook vooral partners te blijven zijn. Maar hoe anders gaat het.Na de geboorte van hun tweeling is voor Judith niets anders nog belangrijk, zelfs Niels niet. Hun huwelijk komt in zwaar weer terecht, en als Niels vertrekt, staat Sven klaar om Judith te troosten. Heeft ze destijds de verkeerde keus gemaakt?

Wil je het boek lezen?De verkeerde keus? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga van der Meer. Lezen De verkeerde keus? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN