De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002

De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002 - Hergé | Tiliboo-afrobeat.com

...enstreken van Kwik en Flupke (origineel: Quick et Flupke gamins de Bruxelles, letterlijk vertaald Quick en Flupke, de Brusselse kwajongens) is een stripreeks getekend door de Belgische tekenaar Hergé (1907-1983) ... Antiquarische strips - Palinda: boeken, strips, curiosa ... . Hoofdpersonages in de strip zijn twee stereotiepe straatjongens genaamd Kwik en Flupke, die voornamelijk kwajongensstreken uithalen in verschillende korte verhalen. De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002 (Paperback). Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Herge. Ze groeiden ql snel uit tot een... De guitenstreken van kwik en flupke 4 serie casterman uitgaven hc - 2e reeks nummer in reeks: 4 uitgave 1969 eerste druk een ... Kwik en Flupke 8e reeks - De guitenstreken van Kwik en ... ... . Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Herge. Ze groeiden ql snel uit tot een... De guitenstreken van kwik en flupke 4 serie casterman uitgaven hc - 2e reeks nummer in reeks: 4 uitgave 1969 eerste druk een echte. Zo goed als nieuw Verzenden. Bieden 26 mar. '20. Tilburg 26 mar. '20. Sebastiaan Tilburg. kwik en flupke n...

INFORMATIE

AUTEUR
Hergé
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002.pdf

OMSCHRIJVING

Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Herge. Ze groeiden ql snel uit tot een legendarisch komisch duo, dat voortdurend overhoop lag met het gezag in de persoon van de betweterige Agent 15. De geestelijke vader van Kuifje toondemet de strip dat hij niet alleen uitblonk in lange avonturenverhalen, maar ook een meester was op de korte baan.Deze integrale uitgave kwam tot stand door het overnemen van de oorspronkelijke Franse gekartoneerde uitgaves van 1954 tot 1961 voor de illustraties en van de Nederlandstalige bundels van 1976-1977-1982 voor de teksten.

Wil je het boek lezen?De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hergé. Lezen De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 002 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN