De Grondbeginselen Van Het Goede Leven

De Grondbeginselen Van Het Goede Leven - Epicurus | Tiliboo-afrobeat.com

...ndbeginselen Van Het Goede Leven (Onbekende bindwijze) ... Het goeie leven | één.be ... . De filosofie van Epicurus (341-270 v.Chr.) is voor velen weinig meer dan een pleidooi voor... Afhankelijk van de nieuwe maatregelen kan het zijn dat we voor de geplande douche extra kosten moeten berekenen. Zo zal ook een eigen toiletvoorziening zeker een pré zijn! Maar we wachten geduldig de maatregelen af en hopen jullie snel te zien bij Het Goeie Leven. Grondbeginselen van het goede leven | ISBN 978903512 ... [Review of: Epicurus (2005) De grondbeginselen van het ... ... . Grondbeginselen van het goede leven | ISBN 9789035127876 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het persoonlijke speelt een steeds grotere rol in de politiek. Als het goed is, gaat het bij het lijsttrekkerschap echter niet om de persoon zelf maar om de manier waarop hij of zij doel en visie van de partij voor het voetlicht brengt. de Vries, P. (2007). [Review of: Epicu...

INFORMATIE

AUTEUR
Epicurus
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Grondbeginselen Van Het Goede Leven.pdf

OMSCHRIJVING

De filosofie van Epicurus (341-270 v.Chr.) is voor velen weinig meer dan een pleidooi voor plezier. Daarmee wordt hij tekortgedaan. Volgens deze verguisde en bejubelde Griekse filosoof was genot namelijk niet ons levensdoel. Volstrekte gemoedsrust was het hoogst haalbare en om die te bereiken moeten we ons wijden aan wat geluk brengt, 'want waar geluk is, hebben wij alles, en waar het geluk ontbreekt, doen wij alles om het te verkrijgen'. Deze uitgave bevat de kern van Epicurus' gedachtegoed over het goede leven, in een aansprekende vertaling van Mario Molegraaf en Hans Warren(1921-2001), aangevuld met fragmenten, brieven en het testament van Epicurus, in de beroemde vertaling van de dichter J.H. Leopold (1865-1925).

Wil je het boek lezen?De Grondbeginselen Van Het Goede Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Epicurus. Lezen De Grondbeginselen Van Het Goede Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN