Ontkoesteren

Ontkoesteren - Mariette Pouw | Tiliboo-afrobeat.com

...teren 1e druk is een boek van Mariette Pouw uitgegeven bij Brave New Books ... PDF ePUB - Top ... . ISBN 9789402117967 ''Als je nu terug zou komen ineens, dan kan ik je niet meer bijpraten. Ik heb teveel meegemaakt zonder jou erbij. Dat stemt me verdrietig. Ontkoesteren (Paperback). Ontkoesteren 1e druk is een boek van Mariette Pouw uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402117967 ''Als je nu terug zou... Ontkoesteren | ISBN 9789402117967 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Ontkoesteren van Mariette Pouw ... Ontkoesteren - Mariette Pouw - 9789402117967 | Bruna.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Ontkoesteren van Mariette Pouw. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ontkoesteren | Mariette Pouw. Zet op mijn lijst "Als je nu te...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Pouw
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontkoesteren.pdf

OMSCHRIJVING

Ontkoesteren 1e druk is een boek van Mariette Pouw uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402117967 ''Als je nu terug zou komen ineens, dan kan ik je niet meer bijpraten. Ik heb teveel meegemaakt zonder jou erbij. Dat stemt me verdrietig. Mijn hoofd heeft telkens wel geweten dat je er niet meer bent, maar nu lijkt het door te dringen, alsof er nu pas een weten in mij is. Een beter weten, want natuurlijk wist ik het al. Maar nu beter. Mari tte Pouw (1970, klassiek homeopaat) neemt je in `Ontkoesteren mee in het `verwonderlijke proces van rouw. Ze schrijft over de beleving van `verwonding en `verwondering in zichzelf en de wereld om haar heen na het overlijden van haar partner en kort erna- het verlies van haar baan. Het verhaal laat zien dat rouw een heftige reactie is op een heftige gebeurtenis en toch, dat dat het enige juiste is om te doen. Het verhaal omarmt en steunt in de herkenning. Het boek biedt vertrouwen, omdat je steeds voelt, ergens, dat het leidt naar beter, naar rijker en wijzer.`Ontkoesteren is het verhaal van rouwzaam naar reinzaam, een verhaal dat bijstaat in een eigen periode van ontkoestering, van welk verlies dan ook.

Wil je het boek lezen?Ontkoesteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Pouw. Lezen Ontkoesteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN