Hoofdzaken van het bestuursrecht

Hoofdzaken van het bestuursrecht - F.C.M.A. Michiels | Tiliboo-afrobeat.com

...ken van het bestuursrecht is dan ook primair bedoeld voor de eerste fase van de universitaire of hbo rechtenstudie ... Top Honderd | Hoofdzaken van het bestuursrecht - F.C.M.A ... ... . Maar het is als naslagwerk minstens zo bruikbaar voor rechters, advocaten en andere in de praktijk werkzame juristen die (nog) niet in het bestuursrecht zijn gespecialiseerd. Hoofdzaken van het bestuursrecht is dan ook primair bedoeld voor de eerste fase van de universitaire of hbo rechtenstudie. Maar het is als naslagwerk minstens zo bruikbaar voor rechters, advocaten en andere in de praktijk werkzame juri ... Hoofdzaken van het Bestuursrecht — Vrije Universiteit ... ... . Maar het is als naslagwerk minstens zo bruikbaar voor rechters, advocaten en andere in de praktijk werkzame juristen die (nog) niet in het bestuursrecht zijn gespecialiseerd. gespecialiseerd. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Hoofdzaken van het bestuursrecht, geschreven door F.C.M.A. Michiels & A.B. Blomberg. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over bestuursre...

INFORMATIE

AUTEUR
F.C.M.A. Michiels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdzaken van het bestuursrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het bestuursrecht is voortdurend in beweging en heeft betrekking op vele aspecten van het maatschappelijk leven. De belangrijkste onderwerpen van het bestuursrecht worden behandeld in Hoofdzaken van het bestuursrecht. Een ideale uitgave voor wie kennis wil maken met dit boeiende rechtsgebied. De hoofdzaken van het bestuursrecht Alle belangrijke onderwerpen komen in deze titel aan bod - van de organisatie en de bevoegdheden van het openbaar bestuur tot de normen waaraan het bestuur zich moet houden en de rechtsbescherming voor de burger. Voorbeelden en schema’s maken de inhoud levendig en toegankelijk - en zorgen voor een koppeling met de praktijk. De teksten zijn helder geschreven en zijn nergens ingewikkelder dan strikt noodzakelijk, waardoor ze prettig leesbaar zijn. De wat meer ingevoerde lezer vindt bovendien veel extra achtergrondinformatie in de aanvullende tekstblokken en voetnoten. Voor studenten en professionals Deze uitgave onderscheidt zich van andere inleidingen in het bestuursrecht doordat het vrijwel alle belangrijke onderwerpen op een relatief hoog niveau behandelt, terwijl het toch toegankelijk en leesbaar is. Hoofdzaken van het bestuursrecht is dan ook primair bedoeld voor de eerste fase van de universitaire of hbo rechtenstudie, maar het is als naslagwerk minstens zo bruikbaar voor rechters, advocaten en andere in de praktijk werkzame juristen die niet in het bestuursrecht zijn gespecialiseerd.

Wil je het boek lezen?Hoofdzaken van het bestuursrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.C.M.A. Michiels. Lezen Hoofdzaken van het bestuursrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN