Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren

Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren - Jim Larson | Tiliboo-afrobeat.com

...hoolkinderen hun boosheid te hanteren Training voor reactief agressieve kinderen | Voorwoord en bewerking door; Cathy van Tuijl (Hogeschool Edith Stein) & Ina Cijvat (Expertis onderwijsadviseurs) Jim Larson John E ... Hoe kan ik omgaan met woedeaanvallen van mijn kind van 7 ... ... . Lochman Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren 1e druk is een boek van Jim Larson uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088502958 Bij een kleine groep leerlingen overheersen emoties als boosheid zodanig dat zij het klasseklimaat verstoren. Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! ... Boek: Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren - Springest ... . Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 23,85 Excl. BTW check Volledige prijs. 'Help sc...

INFORMATIE

AUTEUR
Jim Larson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren.pdf

OMSCHRIJVING

Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren 1e druk is een boek van Jim Larson uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088502958 Bij een kleine groep leerlingen overheersen emoties als boosheid zodanig dat zij het klasseklimaat verstoren. Hoe kunnen school en leerkracht bijdragen aan een andere manier van omgang voor deze leerlingen en daarmee een traject mogelijk maken waarin zij ander gedrag aanleren zodat de schoolse wereld weer hanteerbaar wordt?Juist nu in Nederland Passend Onderwijs wordt ge ntroduceerd en leerkrachten in toenemende mate geconfronteerd worden met diversiteit aan gedrag in de klas, levert dit boek een belangrijke bijdrage door vanuit een ontwikkelingsmodel te kijken naar gedrag van leerlingen. Het biedt concrete handvatten om in de praktijk met leerlingen in een kleine groep aan de slag te gaan.Er is veel aandacht voor de rol van begeleiders van deze groep leerlingen (gedragsspecialisten, ambulant begeleiders, orthopedagogen of psychologen) maar ook voor de rol van de leerkracht bij de transfer van geleerde vaardigheden naar de klassensituatie.De combinatie van theoretisch inzicht met praktische handvatten biedt begeleiders en leerkachten aanknopingspunten voor een preventieve groepsaanpak voor alle leerlingen en voor curatieve interventies voor een groep kinderen waarvan er in elke klas wel een te vinden is, en wiens gedrag voor de groep en de leerling zelf verstorend is.

Wil je het boek lezen?Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jim Larson. Lezen Help schoolkinderen hun boosheid te hanteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN