Geschriften over kunst, politiek en religie

Geschriften over kunst, politiek en religie - Richard Wagner | Tiliboo-afrobeat.com

...ften over kunst, politiek en religie Richard Wagners kunst staat in het teken van de utopie ... Geschriften over Parijs | Boeken ... . Zijn doel is het verlossen van de mens, die zowel gebukt gaat onder de last van de traditie als de leugen van de moderniteit. In de spiegel van de mythe toont Wagner de mens zijn ware wezen. Het boek Geschriften over kunst, politiek en religie, geschreven door Richard Wagner, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Geschriften over kunst, politiek en religie. Richard Wagner Uitgeverij IJzer, Utrecht, ... Geschriften over Kunst, Politiek en Religie - Richard ... ... .95 Geschriften over kunst, politiek en religie. Richard Wagner Uitgeverij IJzer, Utrecht, 2013. Bestel dit boek via ons partnerprogramma met Athenaeum Boekhandel. Door Emanuel Overbeeke, musicoloog. Velen hebben een mening over Wagners muziek, nog meer over zijn persoon, maar slechts weinigen kennen zijn geschriften, hoewel deze vrij verkrijg...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Wagner
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geschriften over kunst, politiek en religie.pdf

OMSCHRIJVING

Geschriften over kunst, politiek en religie 1e druk is een boek van R. Wagner uitgegeven bij Samenwerkende Uitgevers Vof. ISBN 9789086840984 Richard Wagners kunst staat in het teken van de utopie. Zijn doel is het verlossen van de mens, die zowel gebukt gaat onder de last van de traditie als de leugen van de moderniteit. In de spiegel van de mythe toont Wagner de mens zijn ware wezen.In zijn geschriften doet Wagner verslag van zijn zoektocht op het gebied van muziek, theater, filosofie, politiek en religie. Het Gesamtkunstwerk verenigt de kunsten en de kunst moet een nieuwe gemeenschap stichten. Voor het eerst verschijnen in Nederlandse vertaling Wagners meest boeiende, bekende of beruchte teksten, zoals De kunst en de revolutie, Beethoven en Religie en kunst en het omstreden Het Jodendom in de muziek.De lezer wordt terzijde gestaan door een uitgebreide inleiding en verklarende noten. Hierdoor kan de lezer de teksten plaatsen in de context van Wagners tijd, leven en muziekdrama's.Uit het Duits vertaald, ingeleid en geannoteerd door Philip Westbroek met een voorwoord van Dieter Borchmeyer.

Wil je het boek lezen?Geschriften over kunst, politiek en religie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Wagner. Lezen Geschriften over kunst, politiek en religie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN