"Asterix 2 - Het gouden snoeimes"

...ereen weet is Asterix een groot polyglot ... bol.com | "Asterix 6 - En de Gothen", Ren Goscinny ... ... . En alleen al in Spanje is Asterix en het gouden snoeimes in diverse talen verschenen! Zo wordt de titel Asterix en het gouden snoeimes, La Falç d'or in het Catalaans en het Valenciaans, La Hoz de Oro in het Castiliaans, O fouciño de ouro in het Galiciaans en Urrezko Igitaia in het Baskisch! Asterix 2 - Het gouden snoeimes. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. Het gouden snoeimes Tweedehands, goede ... "Asterix 2 - Het gouden snoeimes" Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . Het gouden snoeimes Tweedehands, goede staat met naamsvermelding Bekijk foto('s) Asterix 2 Softcover, Eerste druk (1967) Rug , Boekblok strak. Vlekjes op voor- en achterkant. Minieme ... Aangeboden in Catawiki's Stripveiling (Nede...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Uderzo
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
"Asterix 2 - Het gouden snoeimes".pdf

OMSCHRIJVING

Zoals iedereen weet is Asterix een groot polyglot. En alleen al in Spanje is Asterix en het gouden snoeimes in diverse talen verschenen! Zo wordt de titel Asterix en het gouden snoeimes, La Falç d'or in het Catalaans en het Valenciaans, La Hoz de Oro in het Castiliaans, O fouciño de ouro in het Galiciaans en Urrezko Igitaia in het Baskisch!In dit stripboek verschijnen voor het eerst de beroemde karikaturen van Albert Uderzo. Hiermee begint een lange rij van Raimu via Kirk Douglas en de Beatles tot Jacques Chirac, tot het grootste plezier van de fysionomisten (en anderen).Van dit album bestaat een tekenfilm, die tegelijk met de eerste tekenfilm van Asterix de Galliër in het geheim werd geproduceerd door Dargaud. Hoewel de auteurs hun toestemming hebben gegeven om de eerste film uit te brengen, hebben ze het uitbrengen van Asterix en het gouden snoeimes onvoorwaardelijk geweigerd. Om vervolgens zelf mee te kunnen werken aan de uitvoering van de tweede tekenfilm Asterix en Cleopatra.

Wil je het boek lezen?"Asterix 2 - Het gouden snoeimes" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Uderzo. Lezen "Asterix 2 - Het gouden snoeimes" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN