Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen

Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen - Winny Bosch-Sthijns | Tiliboo-afrobeat.com

...aarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen (Paperback) ... Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en ... ... . Over het boek:Kinderen geven geregeld blijk van problemen in het... De in tussen op dit terrein zeer bekende auteur Kaat Timmerman biedt met dit boek vanuit meer dan 10 jaar ervaring met de therapie van kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen theorie, praktijk en oefenmaterialen. Aan de hand van voorbeelden en tips krijgt de lezer een concreet beeld van de problematiek. Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen: A ... Aanpakkaarten voor begaafde kinderen met aandachts- en ... ... . Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen: Art.nr. 519100: ISBN nummer: 9789-044-129-01-4: Uitvoering: Softcover met 128 pagina's, inclusief CD. Auteur: Winny Bosch-Sthijns: Schrijf uw eigen review. U plaatst een review over: Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen Uw...

INFORMATIE

AUTEUR
Winny Bosch-Sthijns
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:Kinderen geven geregeld blijk van problemen in het aanbrengen van structuur in hun dagelijkse leven. Dat kan uiterlijk zichtbaar zijn door chaos, paniek of weigeren een taak uit te voeren, maar kan zich ook afspelen op denkniveau (werkhoudingsproblemen). Dit bemoeilijkt het functioneren van begaafde kinderen enorm. Zij kunnen goed leren, maar ontwikkelen daarvoor niet altijd de juiste leerstrategieën.Deze aanpakkaarten zijn een hulpmiddel voor het aanbrengen van structuur, gericht op diverse deelgebieden en onafhankelijk van een methode.Ze vormen een verzameling van werkstrategieën voor taal, rekenen, (begrijpend) lezen en wereldoriëntatie, waaruit de leraar een voor elk kind afzonderlijk helder stappenplan kan distilleren. Ze kunnen worden gebruikt bij begaafde kinderen, kinderen met leerproblemen en / of leerstoornissen zoals ASS, NLD, beelddenkers en kinderen met dyslexie.Over de auteur(s):Winny Bosch-Sthijns, orthopedagoog, is stichter- directeur van IE Quest, een praktijk en onderzoeksbureau voor orthopedagogiek en psychologie in Sittard. Daarvoor was zij leraar in het basisonderwijs.

Wil je het boek lezen?Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Winny Bosch-Sthijns. Lezen Aanpakkaarten voor kinderen met aandachts- en werkhoudingsproblemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN