Koen en Lot 3 - Een schat in het park

Koen en Lot 3 - Een schat in het park - Marianne Busser | Tiliboo-afrobeat.com

...eel van de serie Koen en Lot. Een schat in het park van Marianne Busser en Ron Schröder br / Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 - AVI M3 br / br / br / Veilig en goed leren lezen met de avonturen van Koen en Lot van Marianne Busser en Ron Schröder ... Het live onderzoek van Koen en Lotte | De Buurtpolitie ... ... . Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 3 (AVI M3). Alledaagse herkenbare avonturen die jongens en ... Een schat in het park - Koen en Lot 3. Alweer de derde deel van de Koen en Lot leesboekjes reeks. Mark Jansen maakte schitterende, levendige prenten bij het verhaal van Marianne Busser en Ron Schröder. Wanneer Koen en Lot op advies van de buurman naar het park gaan, blijkt dat daar soms hele vreemde figuren lan ... Bureau ISBN - Een schat in het park ... . Alweer de derde deel van de Koen en Lot leesboekjes reeks. Mark Jansen maakte schitterende, levendige prenten bij het verhaal van Marianne Busser en Ron Schröder. Wanneer Koen en Lot op advies van de buurman naar het park gaan, blijkt dat daar soms hele vreemde figuren langs komen. Koen en Lot 3 - Een schat in het park. Onderdeel van de serie Koen en Lot. Elk kind leert nog sneller (en beter) lezen dankzij de handige......

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Koen en Lot 3 - Een schat in het park.pdf

OMSCHRIJVING

Een schat in het park van Marianne Busser en Ron SchröderVeilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 - AVI M3Veilig en goed leren lezen met de avonturen van Koen en Lot van Marianne Busser en Ron Schröder. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 3 (AVI M3). Alledaagse herkenbare avonturen die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker! Dit is het derde deel uit de AVI-lezenreeks Koen en Lot.Waar gaat Een schat in het park over?Koen en Lot zien een vreemde man in het park. Hij stopt iets in de grond, maar wat is het? Een schat misschien? Een beetje eng is het wel, maar Koen en Lot gaan op onderzoek uit.Met sprankelende illustraties van Mark JanssenAlledaagse herkenbare thema's voor kinderen van 6 jaar en ouderEchte verhalen met 'kop en staart' voor beginnende lezersDoor CITO goedgekeurd'Mark Janssen is de illustrator van de vernieuwde Koen en Lot-serie. Kleurrijk, stoer en sprankelend, zo zou ik zijn illustraties omschrijven en deze zorgen ongetwijfeld weer dat veel kinderen leesplezier ontdekken en beleven.' JufSanne.com 'Ideaal voor beginnende lezers die ''saaie'' woordjes in rijtjes uit de schoolboeken maar niets vinden. Wat is er immers leuker dan te kunnen zeggen dat je een heel boek met een echt verhaal hebt uitgelezen?' Pluizer.beLees alle boeken uit de Koen en Lot-serie!Koen en Lot 1 – Ik ben op jou (AVI M3)Koen en Lot 2 – Een kind in de sloot (AVI M3)Koen en Lot 3 – Een schat in het park (AVI M3)Koen en Lot 4 – Een spook in de klas (AVI M3)Koen en Lot 5 – Feest in groep drie (AVI M3)Koen en Lot 6 – Een klap voor je kop (AVI E3)Koen en Lot 7 – De hut van groep 4 (AVI M4)Koen en Lot 8 – Een konijn voor Lot (AVI M4) Koen en Lot 9 – Koen wint een prijs (AVI E3)

Wil je het boek lezen?Koen en Lot 3 - Een schat in het park in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Koen en Lot 3 - Een schat in het park Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN