Hoe komen we van deze rotonde?

Hoe komen we van deze rotonde? - Erna Reiken | Tiliboo-afrobeat.com

...en we van deze rotonde? 1e druk is een boek van Erna Reiken uitgegeven bij Pica Onderwijsmanagement ... Rotonde - Wegenwiki ... . ISBN 9789491806834 Het is nogal wat, leiding geven in het onderwijs in de hectiek van deze 21ste eeuw. Het is jouw ambitie om samen met je team het best mogelijke onderwijs te realiseren. Hoe komen we van deze rotonde? 13. Wet Werk en Zekerheid 14. Veranderend toezicht 15. Werken aan pedagogische sensitiviteit 16. Sociale veiligheid in school 17. Integrale kindcentra 18. Over het schoolhek heen 19. Startende l ... Hoe komen we van deze rotonde - Yondering ... . Sociale veiligheid in school 17. Integrale kindcentra 18. Over het schoolhek heen 19. Startende leraren in het po en vo 20. Leidinggeven aan onderwijsinnovatie met ICT Lieskamp, M. (2019). Hoe komen we van deze rotonde? Over het belang van creatief en probleemoplossend denken bij schoolontwikkeling. Geraadpleegd op 12-06-2020, 'Hoe komen we van deze rotonde?, over het belang van creatief en pr...

INFORMATIE

AUTEUR
Erna Reiken
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe komen we van deze rotonde?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe komen we van deze rotonde? 1e druk is een boek van Erna Reiken uitgegeven bij Pica Onderwijsmanagement. ISBN 9789491806834 Het is nogal wat, leiding geven in het onderwijs in de hectiek van deze 21ste eeuw. Het is jouw ambitie om samen met je team het best mogelijke onderwijs te realiseren. De roep om het onderwijsveld meer ruimte te geven voor eigen onderwijsontwikkeling klinkt steeds luider. Om die ruimte te benutten is creatief en probleemoplossend denken cruciaal, zodat je loskomt van vastgeroeste patronen en standpunten. Maar hoe doe je dat? En hoe geef je daar leiding aan?Het gaat hierbij om het nemen van een bewust besluit waarbij de voor de hand liggende mogelijkheden (voorlopig) opzij worden gelegd, om op zoek te gaan naar mogelijkheden die buiten het bekende liggen. Weg van die rotonde, dus. Het is nieuw, zelfs spannend, maar altijd met hetzelfde doel: ontdekken, groeien en leren om tot optimaal onderwijs te komen.In het eerste deel van dit boek kijken we naar de omgeving en randvoorwaarden waarin de ontwikkeling plaatsvindt. In deel twee ga je aan de slag. We doorlopen de vier fases die nodig zijn om met gebruik van jouw creatieve denkkracht te komen van een groots verlangen naar acties met impact. Door de kleine opdrachten en voorbeelden ontdek je meteen welke mogelijkheden deze vaardigheid je brengt en kun je deze meteen in de praktijk toepassen.

Wil je het boek lezen?Hoe komen we van deze rotonde? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erna Reiken. Lezen Hoe komen we van deze rotonde? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN