De empathiefactor

De empathiefactor - Marie Miyashiro | Tiliboo-afrobeat.com

...athiefactor' is een prachtboek over basale en noodzakelijke communicatie tussen mensen, die door de systeemwereld naar de achtergrond is verdreven ... De empathiefactor (e-Book) - Marie Miyashiro | Boeken.com ... . De aanpak van Miyashiro is eenvoudig, maar de toepassing ervan in een tweedimensionale praktijk van grote bedrijven en overheidsorganisaties is niet eenvoudig. Business Bibliotheek - De empathiefactor 1e druk is een boek van Marie R. Miyashiro uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005186 Hebzucht is uit. Empathie is in, aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de ef ... De empathiefactor, Marie Miyashiro - Ebook - 9789047005254 ... ... . ISBN 9789047005186 Hebzucht is uit. Empathie is in, aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de effectiviteit van alle communicatie vergroot. De impact van empathie voor organisaties. Empathiefactor is specialist in verander- en trainingstrajecten gebaseerd op Integrated ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie Miyashiro
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De empathiefactor.pdf

OMSCHRIJVING

Hebzucht is uit. Empathie is in,' aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de effectiviteit van alle communicatie vergroot. Stephen Covey noemt het 'Eerst begrijpen, dan begrepen worden'. Als persoon levert het je betere relaties met vrienden, familie en collega's op. Op team- en organisatieniveau betekent de Empathiefactor betere klantrelaties en succesvolle samenwerking.Miyashiro baseert zich op het door Marshall Rosenberg ontwikkelde gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Ze geeft duidelijke en praktische handvatten om de communicatie te verbeteren en in lijn te brengen met je eigen doelen of die van je organisatie.

Wil je het boek lezen?De empathiefactor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie Miyashiro. Lezen De empathiefactor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN