Be NY 2.0

Be NY 2.0 - Patrick van Rosendaal | Tiliboo-afrobeat.com

...York 2.0: Van Belg tot New Yorker is de langverwachte opvolger van 'Be New York: Van Toerist tot New Yorker' ... The New York Times: Digital and Home Delivery Subscriptions ... . Na het overweldigende succes van zijn eerste boek, gunt Patrick van Rosendaal je nu een unieke blik op het leven achter de schermen in de meest magische stad op aarde. Vijftien kleurrijke Belgen die van New York hun nieuwe thuis maakten, laten je zien hoe het Be NY is een originele stadsgids over de meest intrigerende stad ter wereld, maar ook een handleiding die je snel en eenvoudig leert hoe het is om New Yorker te zijn. Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 24 kleurrijke New York ... Be New York | Uitgeverij Lannoo ... . Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 24 kleurrijke New Yorkers. Ze delen met veel plezier hun ervaringen en geven je elk een unieke kijk, vanuit een andere « Be New York 2.0 : Chez nous à New York » est la suite très attendue de « Be New York : Touriste un jour, New-Yorkais toujours ». Après le succès retentissant...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick van Rosendaal
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Be NY 2.0.pdf

OMSCHRIJVING

Leer de Big Apple kennen door de ogen van 15 Belgen die een nieuwe thuis vonden in deze bruisende wereldstad Be NY 2.0: Van Belg tot New Yorker is de langverwachte opvolger van 'Be New York: Van Toerist tot New Yorker'. Na het overweldigende succes van zijn eerste boek, gunt Patrick van Rosendaal je nu een unieke blik op het leven achter de schermen in de meest magische stad op aarde. Vijftien kleurrijke Belgen die van New York hun nieuwe thuis maakten, laten je zien hoe het leven van alledag in de Big Apple werkelijk verloopt, hoeveel de stad van hen vergt, maar vooral hoeveel moois ze van de stad terugkrijgen. Daarnaast vertellen vijf Belgen die in het thuisland bleven wonen maar verslingerd zijn aan New York, waarom ze er meermaals per jaar terugkeren. Onder meer topkok Sergio Herman en modejournaliste Veerle Windels passeren de revue. Samen met Patrick delen ze enthousiast hun leukste ervaringen en beste adresjes. Wat zijn volgens hen de meest onvergetelijke activiteiten in de stad der dromen? Waar shop je het voordeligst en welke hippe winkel mag je zeker niet missen? Wat zijn de allerbeste plekken om te genieten van rust in de stad? Waar kun je terecht voor een weelde aan kunst en cultuur? Waar vind je underground danceclubs of verborgen jazzbars uit de tijd van de drooglegging? Wat zijn de ongeschreven regels van het daten en waar vind je de stijlvolste restaurants? Patricks talrijke verhalen, weetjes en tips zijn een essentiële voorbereiding op een onvergetelijk avontuur in de Big Apple. Patrick van Rosendaal maakte de American dream waar. Hij volgde tien jaar geleden zijn hart naar de Big Apple en stichtte er een succesvol stadsgidsenbedrijf en een pracht van een gezin. Dat dit allemaal niet zonder slag of stoot verliep zag u in het programma 'Wereldsteden' op Eén en kunt u met iets meer detail nalezen in deze gids. Patricks bedrijf kent vandaag een ongezien succes. De adrenaline van de stad raast nog steeds door zijn lijf en hij voelt nog steeds dezelfde drang om zijn passie voor New York met zoveel mogelijk landgenoten te delen. Meer dan 15.000 Belgen werden ondertussen van Belg tot New Yorker gedoopt door Patrick en zijn onnavolgbaar team.

Wil je het boek lezen?Be NY 2.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick van Rosendaal. Lezen Be NY 2.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN