Arendsoog 43 - Kogels als losgeld

Arendsoog 43 - Kogels als losgeld - Paul Nowee | Tiliboo-afrobeat.com

...g 43 - Kogels als losgeld (Hardcover). Uitgerekend James Warmington, een Rancher die nooit iets met zijn buren te maken wilde hebben, schrijft ... De Nederlandse boeken - Arendsoog ... ... Arendsoog is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Jan Nowee (1901-1958) en later door zijn zoon Paul Nowee (1936-1993).. Jan Nowee was schoolhoofd van de Paulusschool in Den Haag.In zijn vrije tijd deed hij onder andere vrijwilligerswerk in de rooms-katholieke Vincentius-bibliotheek.Daar werd Nowee geconfronteerd met kinderen, vooral jongens, die op zoek waren naar cowboyverhalen ... Arendsoog deel 43 - kogels als losgeld ... Arendsoog - Deel 43 - Kogels als losgeld !! - Kinderboeken ... ... .Daar werd Nowee geconfronteerd met kinderen, vooral jongens, die op zoek waren naar cowboyverhalen ... Arendsoog deel 43 - kogels als losgeld p. Nowee uitg. Malmberg gebonden, geïllustreerd, 160 pag. En in prima staat. Zie ook mijn andere advertenties voor nog veel meer boeken ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Nowee
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Arendsoog 43 - Kogels als losgeld.pdf

OMSCHRIJVING

Uitgerekend James Warmington, een Rancher die nooit iets met zijn buren te maken wilde hebben, schrijft nu ineens een smeekbede aan Arendsoog met het verzoek om zo snel mogelijk naar zijn Ranch te komen. Volgens de brief is het een zaak van leven en dood...Arendsoog ziet kans om ongezien de Ranch van Warmington binnen te komen. Daar hoort hij dat de zoon van Warmington, Lee, is ontvoerd. De koets waarmee hij van school werd gehaald werd overvallen, en Lee werd meegenomen. De andere mannen kregen een brief mee, waarin stond dat Warmington de sheriff en de hulpsheriff buiten de zaak moest houden. Warmington is ten einde raad en vraagt Arendsoog om hem te helpen...Terwijl Arendsoog er nog is vliegt er plots een steen door de ruit. Er zit een briefje aan, waarin Warmington eraan wordt herinnerd dat hij niet de hulp van een hulpsheriff in mag roepen, terwijl hij dat nu wel doet. De gooier van de steen is spoorloos verdwenen...Hoe kon de stenengooier weten dat Warmington Arendsoog's hulp had ingeroepen? En hoe kon hij zo plotseling verdwijnen? Arendsoog ontdekt verder dat een aantal mannen van de Ranch ook plannen maakt om Lee te vinden. Hij heeft dus in ieder geval drie bondgenoten...De gebeurtenissen volgen elkaar snel op: de ontvoerders vragen losgeld, Tom, de broer van James, gaat een vreemde rol spelen en Lee is nog steeds niet thuis. Hoe zal dat aflopen? Je leest het in deze spannende Arendsoog!

Wil je het boek lezen?Arendsoog 43 - Kogels als losgeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Nowee. Lezen Arendsoog 43 - Kogels als losgeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN