Zeilend naar warmere streken

Zeilend naar warmere streken - Wim Gronloh | Tiliboo-afrobeat.com

...d naar warmere streken, Solo, maar niet alleen' door Wim Gronloh - Onze prijs: €25,55 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Gratis verzending ... PDF Zeilend naar warmere streken - WSV Haringvliet ... . Zeilend naar warmere streken (1) Al jaren speel ik met de gedachte om met ons zeiljacht de Zeester, een Victoire 1270, voor een langere tijd samen met mijn vrouw Henny op vakantie te gaan naar verre oorden. In de jaren dat wij nu met de Zeester zeilen, zijn we in onze drie weken durende vakanties gezeild naar de Oostzee, Zeilend naar warmere streken (Paperback). Is het wel mogelijk om "Solo maar niet alleen" naar warmere streken te zeilen? Ging dat soms met een opstapper... Is het wel mogelijk om "Solo maar ... bol.com | Zeilend naar warmere streken, Wim Gronloh ... ... . Is het wel mogelijk om "Solo maar niet alleen" naar warmere streken te zeilen? Ging dat soms met een opstapper... Is het wel mogelijk om "Solo maar niet alleen" naar warmere streken te zeilen? Ging dat soms met een opstapper die aan boord weinig meer deed dan de kuip vol k...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Gronloh
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zeilend naar warmere streken.pdf

OMSCHRIJVING

Is het wel mogelijk om ''Solo maar niet alleen'' naar warmere streken te zeilen? Ging dat soms met een opstapper die aan boord weinig meer deed dan de kuip vol kotsen, zoals zo veel zeilers eerder overkwam? Nee, dat zeker niet, maar omdat mijn onvergetelijke levensgezellin, al veertig jaar mijn trouwe en fanatieke zeilmaatje, onderweg meedogenloos van haar zinnen werd beroofd door 'meneer Alzheimer'. Alsof tergend langzaam, maar ook zo snel, alle zaagsel uit je lievelingspop wordt weg geplukt. In dit boek verstop ik die gevoelens niet, maar wil toch vooral over de prachtige zeilreis een beetje opgewekt en interessant vertellen, ook vaar-technisch gezien.

Wil je het boek lezen?Zeilend naar warmere streken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Gronloh. Lezen Zeilend naar warmere streken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN