Veel liefs

Veel liefs - Gary Chapman | Tiliboo-afrobeat.com

...efs is een netwerk dat helpt om aandacht te geven aan je naaste die verblijft in een zorginstelling ... Veel liefs eBook door Beth O'Leary - 9789026145933 ... ... . Een groep van enthousiaste hotello's, bedrijven en ZZP-ers heeft zich gecommitteerd en zet zich belangeloos in. Veel liefs is een originele en hartverwarmende roman. Het bevat zowel humor als mooie emotionele scénes en hoofdpersonages die je meteen in je hart sluit. De wisselwerking van emoties in het verhaal wordt versterkt door het uiterste in de karakters en dat geeft alles een bepaalde romantische suspense, én kriebels in je buik. Welkom op de website van Veel liefs. Wat leuk dat U interesse toont in mijn winkeltje! In mijn st ... About - veel-liefs.nl ... . Welkom op de website van Veel liefs. Wat leuk dat U interesse toont in mijn winkeltje! In mijn steeds wisselende winkeltj...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Chapman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Veel liefs.pdf

OMSCHRIJVING

Hij komt met bloemen thuis, maar wat jij echt zou willen is tijd voor elkaar... Zij geeft je een omhelzing, maar waar jij eigenlijk behoefte aan hebt, zijn haar bemoedigende woorden... Het probleem is niet jullie liefde, maar jullie liefdestalen! Hoe houd je de liefde levend na de bruiloft? Het antwoord op deze vraag ligt volgens Gary Chapman in het geven van positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Ieder persoon heeft een verschillende liefdestaal. Gary Chapman neemt je mee in de zoektocht naar de liefdestaal die bij jou en je partner past. Ontdek hét geheim dat je huwelijk levend houdt!

Wil je het boek lezen?Veel liefs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Chapman. Lezen Veel liefs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN