Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk

Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk - Ivar Timmer | Tiliboo-afrobeat.com

...vaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk 2e druk is een boek van I ... Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de ... ... . Timmer uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462900639 Projectmanagement in de rechtspraktijk is een inleiding in projectmanagement voor studenten in het hoger juridisch onderwijs. Projectmanagement in de rechtspraktijk is een inleiding in projectmanagement voor studenten in het hoger juridisch onderwijs. Het behandelt de basiselementen van projectmanagement en biedt de beginnende student inzicht in de wijze waarop projecten en projectmanagement een rol spelen in de rechtspraktijk. Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk wordt 71 keer a ... Projectmanagement in de rechtspraktijk door Ivar Timmer ... ... . Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk wordt 71 keer aangeboden op Bookmatch. En het Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivar Timmer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk 2e druk is een boek van I. Timmer uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462900639 Projectmanagement in de rechtspraktijk is een inleiding in projectmanagement voor studenten in het hoger juridisch onderwijs. Het behandelt de basiselementen van projectmanagement en biedt de beginnende student inzicht in de wijze waarop projecten en projectmanagement een rol spelen in de rechtspraktijk. Het boek is mede gebaseerd op interviews met professionals uit een breed scala aan organisaties uit de juridische beroepspraktijk over hun ervaringen met projecten en projectmanagement.

Wil je het boek lezen?Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivar Timmer. Lezen Praktijkvaardigheden - Projectmanagement in de rechtspraktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN