Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie

Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie - Verschuyl | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie ... Grote puzzelencyclopedie - jouwnieuws.nl ... . Dit puzzelwoordenboek is een prima hulpmiddel voor puzzelaars die voorkeur hebben voor 4, 5 of 6/7 sterren. Het beste dat ik ooit heb ervaren. En bovendien voor een zacht prijsje. Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. De Grote puzzelencyclopedie is enorm uitgebreid met de nieuwste puzzelwoorden. Naast de alfabetische lijst met puzzelwoorden zijn er handige rubrieken, waarin bijvoorbeeld beroepen, meisjesnamen, insecten, bij elkaar staan. Dit zijn twee delen in opbergcassette. Het grootste ... bol.com | Grote Puzzel-Encyclopedie, ... Verschuyl ... ... . Dit zijn twee delen in opbergcassette. Het grootste naslagwerk voor puzzelaars.Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. Daarom is dit puzzelwoordenboek een must voor iedere puzzelaar.De Grote Puzzelencyclopedie is geheel g...

INFORMATIE

AUTEUR
Verschuyl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Het grootste naslagwerk voor puzzelaars. Dr. Verschuyl is de onbetwiste autoriteit in de puzzelwereld. Daarom is dit puzzelwoordenboek een must voor iedere puzzelaar. De Grote Puzzelencyclopedie is geheel geactualiseerd en sterk uitgebreid met woorden en omschrijvingen die zijn aangetroffen in de nieuwste puzzels. Naast de alfabetische lijst met puzzelwoorden zijn er handige rubrieken, waarin bijvoorbeeld beroepen en ambten, meisjesnamen en insecten bij elkaar staan. De lay-out is helder en het snelzoeksysteem maakt het makkelijk om puzzelwoorden snel te vinden. Het cijfertje bij de puzzelwoorden geeft de woordlengte aan zodat je in een oogopslag de antwoorden ziet waaruit je kunt kiezen.

Wil je het boek lezen?Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verschuyl. Lezen Van Dale Dr.Verschuyl grote puzzelencyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN