Liefdesdood in Kamara

Liefdesdood in Kamara - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...fdesdood in Kamara levert hij baanbrekend werk, met minder bekende maar belangrijke verhalen van beroemde namen (w ... Liefdesdood in Kamara en andere Japanse verhalen ... ... .o. Oe, Mishima en uiteraard Murakami) en heel veel schrijvers van wie nog nooit iets in het Nederlands verscheen (inclusief veel vrouwen, over wie we helemaal weinig weten). In 'Liefdesdood in Kamara, en andere Japanse verhalen' zijn de mooiste verhalen uit ruim een eeuw Japanse literatuur bijeengebracht. Naast werk van de bekendere namen ook verhalen van zo'n dertig auteurs die nooit eerder in het Nederlands werden ... Liefdesdood in Kamara - De lange, kronkelende weg naar een ... ... . Naast werk van de bekendere namen ook verhalen van zo'n dertig auteurs die nooit eerder in het Nederlands werden vertaald, van de eerste moderne boegbeelden tot de nieuwste jonge talenten. In "Liefdesdood in Kamara, en andere Japanse verhalen' zijn de mooiste verhalen uit ruim een eeuw Japanse literatuur bijeengeb...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesdood in Kamara.pdf

OMSCHRIJVING

In "Liefdesdood in Kamara, en andere Japanse verhalen' zijn de mooiste verhalen uit ruim een eeuw Japanse literatuur bijeengebracht. Naast werk van de bekendere namen ook verhalen van zo'n dertig auteurs die nooit eerder in het Nederlands werden vertaald, van de eerste moderne boegbeelden tot de nieuwste jonge talenten. Met daartussenin het oerverhaal waaruit het hele universum van Haruki Murakami ontstond, de vroegste, in een handpalm passende verhalen van Nobelprijswinnaar Yasunari Kawabata, heldhaftige gevechten tussen hemellichamen, de gewetensstrijd van boeddhistische monniken, futuristische taferelen in een darmstelsel, seksuele spanningen in de morele grijze zone, en het ellendige lot van de laatste roker.

Wil je het boek lezen?Liefdesdood in Kamara in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Liefdesdood in Kamara Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN