Het complete handboek sportvoeding

Het complete handboek sportvoeding - Anita Bean | Tiliboo-afrobeat.com

...plete handboek sportvoeding 1e druk is een boek van Anita Bean uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij ... Het complete HANDBoek - BESLIST.nl - Het grootste online ... ... . ISBN 9789044701937 . De praktische raadgever voor: een optimale conditie een verhoogde dosis energie betere prestaties . Voor iedereen die een sport beoefent of een fitnessprogramma volgt, is dit handboek de ideale raadgever. 25 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met sportvoeding! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. H ... Vind sportvoeding in Boeken op Marktplaats ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Het complete handboek sportvoeding De praktische raadgever voor: een optimale conditie een verhoogde dosis energie betere prestaties Voor iedereen die een sport beoefent of een fitnessprogramma volgt, is dit handboek de ideale raadgever. Pra...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Bean
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het complete handboek sportvoeding.pdf

OMSCHRIJVING

Het complete handboek sportvoeding 1e druk is een boek van Anita Bean uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij. ISBN 9789044701937 De praktische raadgever voor: een optimale conditie een verhoogde dosis energie betere prestatiesVoor iedereen die een sport beoefent of een fitnessprogramma volgt, is dit handboek de ideale raadgever. Het legt op een praktische manier uit hoe u door een aangepaste en doordachte voeding uw prestaties en algemene conditie aanzienlijk kunt verbeteren. Het boek biedt u uitgebalanceerde voedingsschema's en trainingsdiëten. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de juiste dosering van vitaminen, mineralen, koolhydraten, proteïnen en voedingssupplementen. U krijgt tal van praktische tips om uw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Tot slot bespreekt het boek ook alle praktische vragen die sportbeoefenaars zich stellen. Een waardevol boek waarmee u uw conditie en prestaties écht kunt verbeteren!

Wil je het boek lezen?Het complete handboek sportvoeding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Bean. Lezen Het complete handboek sportvoeding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN