Forensisch psychiatrische snippers

Forensisch psychiatrische snippers - T.I. Oei | Tiliboo-afrobeat.com

...sch psychiatrische snippers 6e druk is een boek van T ... Forensisch psychiatrische snippers , T.I. Oei | ISBN ... ... .I. Oei uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 9789058506092 In deze bundel komen onderwerpen aan de orde die een brug slaan tussen de psychiatrie en justitie, de forensische psychiatrie. Forensisch psychiatrische snippers, Prof. dr. T.I. Oei ISBN-13: 978-90-5850-609-2 Uitgave 2011 Uitgever: Willem-Jan van der Wolf Productie: René van der Wolf / Simone Fennell Dit boek is een ... Forensisch psychiatrische snippers , Prof. dr. T. ... PDF Forensisch psychiatrische snippers - ResearchGate ... ... Forensisch psychiatrische snippers , Prof. dr. T.I. Oei ISBN-13: 978-90-5850-414-2 Dit boek is een uitgave van Wolf Legal Publishers Uitgave 2009 'Forensisch psychiatrische snippers' door T.I. Oei - Onze prijs: €25,00 - Verwacht...

INFORMATIE

AUTEUR
T.I. Oei
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Forensisch psychiatrische snippers.pdf

OMSCHRIJVING

Forensisch psychiatrische snippers 6e druk is een boek van T.I. Oei uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 9789058506092 In deze bundel komen onderwerpen aan de orde die een brug slaan tussen de psychiatrie en justitie, de forensische psychiatrie. Een brug tussen twee geheel verschillende vakgebieden, met elk zijn eigen doelstelling, maatschappelijke ori ntatie en taal. Alleen al door de wetgeving, maar ook door de organisatievorm en de wijze van financiering vormen deze vakgebieden aparte systemen die lastig met elkaar in verband te brengen zijn. De klassieke forensisch psychiatrische vraagstellingen van ontoerekeningsvatbaarheid, relatie tussen psychiatrische ziekte en delict, en hetvoorspellen van gevaar alsmede de modernisering van de psychiatrie, waarbij de pati nten niet meer in een inrichting, maar in hun eigen maatschappelijke omgeving kunnen worden behandeld en begeleid, heeft geleid tot het raken van beide vakgebieden aan elkaar. Het is de auteur gelukt allerlei aspecten van de forensische psychiatrie in de vakliteratuur en de media aan de orde te stellen op een manier die zowel voor mensen die werkzaam zijn bij justitie als in de gezondheidszorg verhelderend is, en zo de samenwerking ten voordele van de pati nten bevordert. Voor studenten en wetenschappers, zowel in de geneeskunde als aan de juridische faculteit, is dit boek met zijn essays en beschouwingen een inspiratiebron om vanuit de forensische psychiatrie professioneelte kijken naar het andere gebied.

Wil je het boek lezen?Forensisch psychiatrische snippers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.I. Oei. Lezen Forensisch psychiatrische snippers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN