Dossier Feyenoord

Dossier Feyenoord - Bert Nederlof | Tiliboo-afrobeat.com

...Feyenoord (Paperback). Sinds 1999 werd Feyenoord geen landskampioen meer ... Voorkom boetes voor Feyenoord - Feyenoord.nl ... . De enige hoofdprijs voor de club was in 2002 het behalen van de UEFA... Alle artikelen uit het dossier "Feyenoord" John de Wolf: 'Ik zie licht aan het einde van de tunnel' John de Wolf (57) mist Feyenoord, wandelt zich suf, ... Feyenoord doet er daarom alles aan om alle supporters zich in en om het stadion thuis en welkom te laten voelen. Enerzijds door zoveel mogelijk service en comfort te bieden, anderzijd ... Gezinsvakken rookvrij - Feyenoord.nl ... . Enerzijds door zoveel mogelijk service en comfort te bieden, anderzijds door te zorgen voor een veilige omgeving. Daarom gelden er rond wedstrijden van Feyenoord regels. Dossier: Feyenoord kampioen 2016/2017. Alles over de landstitel van Feyenoord. Om 16.20 uur zondagmiddag ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Nederlof
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dossier Feyenoord.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds 1999 werd Feyenoord geen landskampioen meer. De enige hoofdprijs voor de club was in 2002 het behalen van de UEFA Cup, de huidige Europa League. In 2008 en 2016 won Feyenoord nog wel de KNVB-beker, maar die geldt nog altijd als een troostprijs. Dat lijkt onvoorstelbaar voor zo'n grote club met zo'n enorme en loyale aanhang. Voor die supporters, maar ook voor de clubleiding, is het behalen van landskampioenschap zo langzamerhand een obsessie geworden.De Rotterdamse journalist Bert Nederlof, die ruim 35 redacteur was van Voetbal International, probeerde de oorzaken te achterhalen. Hij zette alle aankopen vanaf 1999 op een rij, geanalyseerd door Willem van Hanegem. In zeventien jaar tijd trok Feyenoord 124 spelers aan van wie er in de ogen van De Kromme liefst 69 mislukten. Tegenover die miskopen stonden naar zijn mening slechts 36 geslaagde aankopen. Negentien spelers zaten daar tussenin. Nederlof lichtte bovendien de jeugdopleiding door met jeugdtrainer Cor Adriaanse, al twintig jaar in dienst van Feyenoord. Hij bracht ook alle geslaagde en mislukte talenten in kaart en liet die beoordelen door Feyenoord-icoon Jan Boskamp. De oogst van de talenten sinds 1999 valt in de ogen van Boskamp nog mee: de jeugdopleiding leverde in die tijd 25 toptalenten op.Verder gaf een aantal oer-Feyenoorders hun mening over het uitblijven van echte successen. Leo Beenhakker, de laatste trainer die kampioen werd in De Kuip, schreef het voorwoord. Zo ontstond een boeiend dossier met onthutsende conclusies.

Wil je het boek lezen?Dossier Feyenoord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Nederlof. Lezen Dossier Feyenoord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN