De kale berg

De kale berg - Lex Reurings | Tiliboo-afrobeat.com

...e Berg, over fietsen op en rond de Mont Ventoux ... De kale berg - Lex Reurings, Willem Janssen Steenberg ... ... . Laatste wijziging: vrijdag 26 juni 2020. De Kale Berg - Mandenmakerslaan 2 NL-3454 DC DE MEERN - KvK-nummer: 68398905 - BTW-nummer: NL001310972B17 - Bank: NL93 KNAB 0258 7188 62 De kale berg (Paperback). Al sinds 2002 is De kale berg hét boek voor iedereen die de Mont Ventoux wil beklimmen, met of zonder fiets, op skeelers,... Eethuis, Snackbar Cafetaria Koffie- en eethuis de Kaleberg is een gezellig eethuis, snackbar en cafetaria gelegen aan de voet van De Lochemse Berg in Barchem (gemeente Lochem). U kunt bij ons terecht voor ee ... De Kale Berg - Uitdagingen op de Mont Ventoux ... . U kunt bij ons terecht voor ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Lex Reurings
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kale berg.pdf

OMSCHRIJVING

Een van de meest tot de verbeelding sprekende natuurfenomenen van de wereld is de Mont Ventoux. Deze legendarische kale berg vormt al decennia lang het decor voor tragiek en heroïek, afzien en triomf en roept bij duizenden mensen het verlangen op om hem te bedwingen, te voet of per fiets, soms koste wat het kost. Hij duikt op in dromen die maar al te vaak omslaan in nachtmerries, maar kan ook de levens van hen die de top halen voorgoed veranderen.In De kale berg. Op en over de Mont Ventoux staan niet alleen de mooie verhalen van doodgewone laaglanders die de berg hebben bedwongen, maar ook het hele traject dat ze hebben afgelegd voordat ze aan de beklimming konden beginnen. Het boek bevat trainingsschema's en uitgebreide informatie over materiaal, flora en fauna, de omliggende dorpen en stadjes, en zelfs overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor de manier waarop de berg in de literatuur is bezongen en is er een apart hoofdstuk gewijd aan Tommy Simpson, de renner die op de Mont Ventoux het leven liet.'N'est pas fou qui monte au Ventoux, mais est bien fou qui y retourne,' aldus de Provençalen : je bent niet gestoord als je de Ventoux beklimt, maar wel als je dat nog eens doet. De kale berg is een must voor iedereen die de onbedwingbare neiging voelt de berg der bergen te beklimmen, en voor hen die het al eens gelukt is en jaar na jaar blijven terugkeren.

Wil je het boek lezen?De kale berg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lex Reurings. Lezen De kale berg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN