Verdacht (leeftijd 12+)

Verdacht (leeftijd 12+) - Carry Slee | Tiliboo-afrobeat.com

... (leeftijd 12+) (Hardcover). Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar ... Verdacht op Ramsj.nl ... . Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.Voor... Zij werden verdacht van het plegen van in totaal 262 d uizend misdrijven. Ruim 1 op de 10 verdachten was minderjarig, in totaal werden deze verdacht van het plegen van 31 d uizend misdrijven. Meisjes op jongere leeftijd verdacht dan jongens. Van de minderjarig verdachten in 2019 was het overgrote merendeel (78 pr ocent) jongen. De nieuwe 12+ roman van Carry Slee! Carry Slee is terug! Verdacht is h ... Delinquentie - Cijfers | NJi ... . De nieuwe 12+ roman van Carry Slee! Carry Slee is terug! Verdacht is hét jeugdboek van dit najaar! Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. Verdacht (leeftijd 12+) van Carry Slee kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. H...

INFORMATIE

AUTEUR
Carry Slee
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Verdacht (leeftijd 12+).pdf

OMSCHRIJVING

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Verdacht (leeftijd 12+) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Verdacht (leeftijd 12+) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN