Tijd bestaat niet

Tijd bestaat niet - Jan Wolkers | Tiliboo-afrobeat.com

...staat niet en tijdreizen is kolder. Tijd is virtueel en slechts een axioma op grond van snelheid en beweging tussen bekende markers ... Bestaat tijd altijd, of kan tijd alleen bestaan als de ... ... . In feite is verleden, heden en toekomst 1 momentum. Het is bespottelijk dat zogenaamde "geleerden" beweren dat je bij een snelheid sneller dan het licht terug in de tijd zou gaan. Ik denk dat tijd niet bestaat. Een mensenleven en zelfs de mensheid is eindig. Tijd is oneindig. Dus na de mensheid zal het begrip tijd verdwijnen toch? Voor de duidelijkheid..In mijn vraag bedoel ik dat mensen het begrip tijd ... Overheidsgeld bestaat niet. Het is jouw geld | De Tijd ... . Dus na de mensheid zal het begrip tijd verdwijnen toch? Voor de duidelijkheid..In mijn vraag bedoel ik dat mensen het begrip tijd hebben verzonnen. En ze hebben geconcludeerd dat tijd oneindig moet zijn. Maar als de mens ophoudt te bestaan. Wie zal er dan nog roepen dat tijd bestaat? Omdat deze theorieën zo een verschillend beeld van tijd hebben zou volgens Barbour het volgende de oplossing zijn: Tijd bestaat NIET. Conclusie Sinds lange tijd zijn vele geleerden, wetenscha...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Wolkers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Tijd bestaat niet.pdf

OMSCHRIJVING

Net als Slauerhoff was de Fransman Victor Segalen marinearts en dichter, met een passie voor het Verre Oosten. In april 1909 vertrok hij als leerling-tolk Chinees per boot naar China. Vanuit Peking ondernam hij samen met zijn vriend Gilbert de Voisins een avontuurlijke reis door de Chinese binnenlanden. Hij kwam er niet als toerist maar wilde zich verdiepen in het volslagen Andere van de Chinese cultuur, ondanks én juist in het besef van de onbereikbaarheid van dat Andere.Segalens brieven wekken het oude, mythische China op ongekende manier tot leven. Ze laten zich lezen als een stilistisch briljant reisverslag met fascinerende landschapsbeschrijvingen, komische voorvallen en zonderlinge ontmoetingen. Ook schetsen de brieven een ontroerend beeld van de amoureuze en intellectuele verhouding van Segalen met zijn vrouw Yvonne Hébert-Segalen, die hem een jaar later nareisde.

Wil je het boek lezen?Tijd bestaat niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Wolkers. Lezen Tijd bestaat niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN