Naar Nederland Tunesisch Arabisch

Naar Nederland Tunesisch Arabisch - none | Tiliboo-afrobeat.com

...derland. Naar Nederland. Lesmateriaal; Voorbeeldexamens; Veelgestelde vragen; Aanmelden examen; Inloggen e-learning; Lesmateriaal: Tunesisch Arabisch ... Lesmateriaal Tunesisch Arabisch Naar Nederland 02 - YouTube ... . Op deze pagina vindt u het gehele lespakket, u kunt de onderdelen downloaden. De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. Naar Nederland Tunesisch Arabisch (Paperback). Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar... Naar Nederland Tunesisch Arabisch | ISBN 9789058759191 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boek ... Tunesisch - vertaling - Nederlands-Arabisch Woordenboek ... ... Naar Nederland Tunesisch Arabisch | ISBN 9789058759191 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nederlands leren doe je met Naar Nederland - Tunesisch Arabisch van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 97890...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland Tunesisch Arabisch.pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees. Vanaf december 2015 is het pakket Naar Nederland beschikbaar in 16 nieuwe talen: Servisch, Kroatisch, Bosnisch, Oekraiens, Oost-Armeens, Kantonees, Tamil, Hindi, Punjabi, Farsi, Egyptisch Arabisch, Irakees Arabisch, Tunesisch Arabisch, Libanees-Syrisch Arabisch, algerijn Arabisch en Singalees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland Tunesisch Arabisch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland Tunesisch Arabisch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN