Mijn eigen kinderbijbel

Mijn eigen kinderbijbel - Juliet David | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Mijn eigen kinderbijbel kartonboek ... Mijn eigen kinderbijbel kartonboek door Juliet David ... ... . Deze kartonbijbel is erg stevig en ligt goed in de kinderhand. Ook heeft het mooi formaat: 13 x 18 cm. Het lettertype is groot en er worden eenvoudige zinnen gebruikt. De illustratie van Jo Perry zijn grappig en hebben aantrekkelijke kleuren. Mijn eigen kinderbijbel Een boek vol bijzondere verhalen die hun waarde nooit verliezen! Deze frisse kinderbijbel laat jonge lezers op een toegankelijke manier kennismaken met de verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De tekst is eenvoudig en blijft dichtbi ... Mijn eigen kinderbijbel - de Vries Boeken ... . De tekst is eenvoudig en blijft dichtbij de oorspronkelijke bijbelverhalen. Mijn eigen kinderbijbel vertelt 10 bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Het is een stevig kartonboek, waardoor deze bijbel zeer geschikt is voor kinderen van 1-3 jaar. De ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Juliet David
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn eigen kinderbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Succesvolle kinderbijbel: Mijn eigen kinderbijbel. Nu ook als kartonboek verkrijgbaar voor peuters.Stevig kartonboek.Tien bekende bijbelverhalen.Heldere, kleurrijke illustraties.Eenvoudige zinnen.Voor kinderen van 1-3 jaar.Aantrekkelijk als doopcadeau.

Wil je het boek lezen?Mijn eigen kinderbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliet David. Lezen Mijn eigen kinderbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN