De innovatiekracht van ideeen

De innovatiekracht van ideeen - I. Getz | Tiliboo-afrobeat.com

...atiekracht van ideeen (Paperback). Voor talloze bedrijfsprocessen geldt dat de beste deskundigen van die processen de eerstelijnsmedewerkers ... ideeën ontwikkelen - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... ... De innovatiekracht van ideeën bestaat niet alleen uit boeiende theorie met verrassende praktijkvoorbeelden. Er is ook een checklist opgenomen waarmee bedrijven de kwaliteit van hun eigen ideeënmanagement kunnen beoordelen. Ten slotte is een hoofdstuk gewijd aan de antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ). De innovatiekracht van je organisatie of team versterken. De belangrijkste lessen. Simon van der Veer Zelfstandig organisatieadviseur en s ... PDF INNOVATIEKRACHT - Home - Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz ... . De innovatiekracht van je organisatie of team versterken. De belangrijkste lessen. Simon van der Veer Zelfstandig organisatieadviseur en schrijver . ... In het tweede deel van de werksessies wordt in relatief korte en afgebakende tijd een set mogelijke aanpakken gemaakt. Innovatiekracht in Spijkenisse is een van de inspirerende evenementenlocaties van Green.DNA. Een goed bereikbare, maar unieke en groene evenementenlocatie nabij Rotterdam...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Getz
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De innovatiekracht van ideeen.pdf

OMSCHRIJVING

Voor talloze bedrijfsprocessen geldt dat de beste deskundigen van die processen de eerstelijnsmedewerkers zijn. Toch wordt er vaak onzorgvuldig omgegaan met de ideeën van de werkvloer. Daarmee worden kansvolle mogelijkheden voor kwaliteitsverbetering of efficiencyvergroting niet benut. Zonder een goed ideeënmanagementsysteem (IMS), een instrument waarmee de ideeën van alle werknemers worden verzameld, is het echter onmogelijk om tot verbeteringen te komen.In dit boek wordt uiteengezet hoe het IMS medewerkers stimuleert hun ideeën naar voren te brengen en managers aanmoedigt die ideeën serieus te nemen en, als het een geschikt idee betreft, te implementeren. De auteurs laten aan de hand van praktijkvoorbeelden uit acht Europese landen zien dat een goed IMS van doorslaggevend belang is voor duurzame productiviteit, kwaliteit en groei. Een goed IMS is tevens de pijler onder het innovatiemanagement, aangezien het leidt tot meer en creatievere innovatieve projecten die met succes worden bekroond..De innovatiekracht van ideeën bestaat niet alleen uit boeiende theorie met verrassende praktijkvoorbeelden. Er is ook een checklist opgenomen waarmee bedrijven de kwaliteit van hun eigen ideeënmanagement kunnen beoordelen. Ten slotte is een hoofdstuk gewijd aan de antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ).Isaac Getz is hoogleraar Ideeën-, Participatie- en Innovatiemanagement aan de ESCP-EAP European School of Management, Parijs-Berlijn-Londen-Madrid. Zijn werk, lezingen en advieswerkzaamheden over ideeënmanagement in organisaties bracht hem in contact met tientallen leidende bedrijven in Europa. Alan Robinson is hoogleraar aan de Isenberg School ofManagement aan de Universiteit van Massachusetts, Amherst. Hij heeft meer dan zeventig bedrijven in elf landen geadviseerd over het uitbouwen van hun activiteiten en over innovatie. Zijn onderzoek, waarvoor hij diverse internationale prijzen heeft gewonnen, bracht hem met nog honderden andere bedrijven in contact.

Wil je het boek lezen?De innovatiekracht van ideeen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Getz. Lezen De innovatiekracht van ideeen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN