WRAAK VAN DE MIEREN

WRAAK VAN DE MIEREN - B. Werber | Tiliboo-afrobeat.com

...raak van de mieren confronteert Bernard Werber de twee meest ontwikkelde beschavingen op aarde met elkaar: de mens en de mier ... Kantlijn: Neemt moeder Natuur wraak via Corona? | In de ... ... . De rode bosmieren voelen zich bedreigd in hun bestaan. Ze verklaren de oorlog aan de mens en met hun legers rukken zij op om deze 'soort' te vernietigen. WRAAK VAN DE MIEREN (hardcover). In De wraak van de mieren confronteert Bernard Werber de twee meest ontwikkelde beschavingen op aarde met elkaar: de... De wraak van de mieren. De rode bosmieren voelen zich bedreigd in hun bestaan. Ze verklaren de oorlog aan de mens en met ... Mieren - Spreekbeurten.info ... ... De wraak van de mieren. De rode bosmieren voelen zich bedreigd in hun bestaan. Ze verklaren de oorlog aan de mens en met hun legers rukken zij op om deze 'soort' te vernietigen. In de mensenwereld overlijden de drie broers Salta, fabrikanten van een dodelijke insekticide, onder vreemde omstandigheden. Alles over mieren: soorten, leefwijze en nut. 5 feb 2019 • redactie Op onze aarde kunnen we zeker tie...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Werber
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
WRAAK VAN DE MIEREN.pdf

OMSCHRIJVING

In De wraak van de mieren confronteert Bernard Werber de twee meest ontwikkelde beschavingen op aarde met elkaar: de mens en de mier. De rode bosmieren voelen zich bedreigd in hun bestaan. Ze verklaren de oorlog aan de mens en met hun legers rukken zij op om deze 'soort' te vernietigen. In de mensenwereld overlijden de drie broers Salta, fabrikanten van een dodelijke insekticide, onder vreemde omstandigheden. Commissaris Jacques Méliès en journaliste Laetitia Wells gaan op onderzoek uit en ontdekken de ondergrondse geheimen van het mierenrijk.

Wil je het boek lezen?WRAAK VAN DE MIEREN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Werber. Lezen WRAAK VAN DE MIEREN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN