De kinderen van Bolderburen

De kinderen van Bolderburen - Astrid Lindgren | Tiliboo-afrobeat.com

... dit boek in 1987 voor Sinterklaas gekregen en vanaf toen is er in ieder vriendenboekje, waarin ik geschreven heb, te lezen dat 'De kinderen van Bolderburen' mijn lievelingsboek was ... De kinderen van de Bolderburen - Alla vi barn i Bullerbyn ... ... . Nu mijn zoon bijna zeven is, heb ik het boek weer uit de kast gehaald en ga ik mijn lievelingsboek delen met hem. Astrid Lindgren (Zweedse uitspraak: [ˈastrɪd ˈlɪŋɡreːn]), geboren als Astrid Anna Emilia Ericsson (Näs (bij Vimmerby), 14 november 1907 - Stockholm, 28 januari 2002) was een Zweedse schrijfster van verhalen voor zowel kinderen als volwassenen. De naam Bolderburen is gebaseerd op een boek van de in Zweden geboren schrijfster Astrid Lindgren. Bolderburen wordt daarin genoemd als het mooiste dorp van de wereld. De Culembor ... Verhalen - Bolderburen ... . De naam Bolderburen is gebaseerd op een boek van de in Zweden geboren schrijfster Astrid Lindgren. Bolderburen wordt daarin genoemd als het mooiste dorp van de wereld. De Culemborgse Francis van Kessel was degene die het concept voor Bolderburen ontwikkelde en zo'n 7 jaar lang intensief betrokken...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Lindgren
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kinderen van Bolderburen.pdf

OMSCHRIJVING

Al staan er maar drie huizen en wonen er maar zes kinderen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. Want de kinderen van Bolderburen beleven van alles: ze vinden schatten op het eiland, sporen boeven op en worden betoverd.

Wil je het boek lezen?De kinderen van Bolderburen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Lindgren. Lezen De kinderen van Bolderburen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN