Vrachtschepen van de Wilde Vaart

Vrachtschepen van de Wilde Vaart - Arne Zuidhoek | Tiliboo-afrobeat.com

...hepen van de Wilde Vaart (Hardcover). Wilde Vaart zet in feite de bekende serie ''Onze mooiste koopvaardijschepen'' voort waar vooral de ... Boek: Vrachtschepen van de Wilde Vaart - Geschreven door ... ... ... Vrachtschepen van de Wilde Vaart Wilde Vaart zet in feite de bekende serie "Onze mooiste koopvaardijschepen" voort waar vooral de lijnschepen werden behandeld. In dit boek staan de anonieme zwoegers centraal, niet minder mooi en zeker niet minder interessant. In de zeescheepvaart is de wilde vaart, trampvaart of tramping het varen waar er maar lading is. Er zijn geen vaste routes, vastgestelde tarieven en vaste frequenties wat wel bij de lijnvaart het geval is. De schepen maken charterr ... Vrachtschepen van de Wilde Vaart - Scheepvaart ... ... . Er zijn geen vaste routes, vastgestelde tarieven en vaste frequenties wat wel bij de lijnvaart het geval is. De schepen maken charterreizen en worden voor een of meerder reizen ingehuurd. Vrachtschepen van de wilde vaart . 2 minuten leestijd. Schepen, rederijen en verhalen van de wilde vaart zijn volgens de ondertite...

INFORMATIE

AUTEUR
Arne Zuidhoek
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vrachtschepen van de Wilde Vaart.pdf

OMSCHRIJVING

Wilde Vaart zet in feite de bekende serie ''Onze mooiste koopvaardijschepen'' voort waar vooral de lijnschepen werden behandeld. In dit boek staan de anonieme zwoegers centraal, niet minder mooi en zeker niet minder interessant. Zij waren in beheer van rederijen van de Wilde Vaart (trampvaart), een vorm van zeevaart waar zeker de kustvaarders en tankers in groten getale aan deelnamen. De complete vlootlijsten van N.V. Halcyon Lijn en Invotra zijn in het boek opgenomen, alsmede een lange rij van zgn. éénschipsrederijen. Niet alleen de schepen, ook de schepelingen en hun avonturen komen aan bod.

Wil je het boek lezen?Vrachtschepen van de Wilde Vaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arne Zuidhoek. Lezen Vrachtschepen van de Wilde Vaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN