Voor Dummies - Yoga voor dummies

Voor Dummies - Yoga voor dummies - Georg Feuerstein | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Voor Dummies - Yoga voor dummies. Ik geef zelf al jaren hatha yoga les en adviseer mijn studenten dit boek ... Bureau ISBN - Yoga voor Dummies ... . Dit omdat de auteurs zelf yoga doen/geven (ze weten goed waar ze over praten), en er staan er veel foto's en waarschuwingen (bijv. deze pose niet doen bij klacht XYZ). Yoga voor Dummies is inderdaad bedoeld voor mensen die nog nooit met yoga bezig zijn geweest. Alles wordt langzaam uitgelegd en de kijker wordt gemotiveerd. Van mij mag er echter wat tempo in en ik mis na de uitleg van de posities een doorlopende reeks van de posities ... PDF Yoga voor Dummies - Managementboek.nl ... . Van mij mag er echter wat tempo in en ik mis na de uitleg van de posities een doorlopende reeks van de posities die je mee kan doen. Geschreven bij Voor Dummies - Yoga voor dummies. Ik geef zelf al jaren hatha yoga les en adviseer ...

INFORMATIE

AUTEUR
Georg Feuerstein
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Yoga voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Stap voor stap naar de schatkamer van yoga.Deze langverwachte nieuwe editie van Yoga voor Dummies is geactualiseerd en aangepast aan de nieuwste concepten, toepassingen en oefeningen. De nadruk ligt op de veilige beoefening van yoga en alle belangrijke houdingen en poses, rijk geïllustreerd met duidelijke foto's.Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Ook komen specialeyoga-instructies voor kinderen,ouderen en zwangere vrouwen aan bod en worden er oefeningen geboden voor lichaamsherstel en pijnbestrijding.Georg Feuerstein is een belangrijk onderzoeker op het gebied van yoga en is auteur van ruim dertig boeken. Larry Payne is een internationaal bekende yogaleraar en rugspecialist.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Yoga voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georg Feuerstein. Lezen Voor Dummies - Yoga voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN