Vaarwijzer - Het Kanaal

Vaarwijzer - Het Kanaal - Clemens Kok | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Vaarwijzer - Het Kanaal. Perfect boek als je in het kanaal gaat varen ... Vaarwijzer Het kanaal - gekartonneerd - Clemens Kok, Yde ... ... . Havens aan zowel de Engelse zuidkust als de Belgische en Franse kust en mogelijke routes zijn helder en op een leuke manier beschreven. Een aanvulling op de Reeds met meer achtergrond. Ook leuk om te gebruiken bij planning van de reis. Veel leesplezier aan gehad. Wegens het grote succes van de serie Hollandia Vaarwijzers worden voor het seizoen 2007 drie vaarwijzers herdrukt. Zoals de actieve watersporter van de uitgever van de Dominicus reisgidsen e ... Vaarwijzer weblog: Vaarwijzer Het Kanaal ... . Zoals de actieve watersporter van de uitgever van de Dominicus reisgidsen en de Hollandia-watersportboeken mag verwachten, worden de vaarwijzers bij elke druk geheel herzien door de auteurs. Clemens Kok . Vaarwijzer Het Kanaal Vaarwijzer het Kanaal - 9789064106415, 9789064105098 - Engeland - Vaarwinkel.nl. Welkom. Vaarwinkel is de enige Nederlandstalige gespecialiseerde winkel op het internet met een comple...

INFORMATIE

AUTEUR
Clemens Kok
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vaarwijzer - Het Kanaal.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlandse zeilers die binnen een vakantie iets beter weer zoeken richten de boeg naar het zuidwesten. Tussen Franse charme en Britse sfeer ligt een uitdagend vaargebied. Het Kanaal, zowel aan de Franse als aan de Engelse kant, staat bekend om zijn sterke stromingen, afwisselende weersomstandigheden en prachtige land- en zeeschappen. Waterkampioen-medewerker Clemens Kok neemt de lezer mee langs de kusten van Normandië en Bretagne, de Engelse zuidkust, de Kanaaleilanden en de Scillies en geeft praktische adviezen met betrekking tot de te volgen route, weersomstandigheden en betonning, maar brengt bovenal zijn tomeloze enthousiasme over voor bijzondere ankerplaatsen en pittoreske haventjes.

Wil je het boek lezen?Vaarwijzer - Het Kanaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clemens Kok. Lezen Vaarwijzer - Het Kanaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN