Levenskrachten - vormkrachten

Levenskrachten - vormkrachten - Dorian Schmidt | Tiliboo-afrobeat.com

...t 'levenskrachten' duiden we hier dus een breed gebied aan ... Cichorei | Levenskrachten - vormkrachten ... . In dit gebied kunnen we vervolgens ook verschillen onderscheiden, zoals bijvoorbeeld enerzijds levenskrachten in engere zin en anderzijds 'vormkrachten'. De laatste werken vormend en begrenzend t.o.v. het leven dat door de eerste ontstaat. Wat zijn levenskrachten? Het gaat bij levenskrachten om natuurkrachten die in dat wat leeft, dus planten, dieren en mensen, dit leven in stand houdt.. Wat zijn vormkrachten? De vormkrachten scheppen de vorm ... Stichting Speelruimte organiseert verschillende ... ... .. Wat zijn vormkrachten? De vormkrachten scheppen de vormen waarin dit levende zichtbaar wordt, de bloem, het blad, de wortel van de plant en ook de vormen van het dierlijk en menselijk lichaam. Levenskrachten - vormkrachten (Paperback). Dorian Schmidt beschrijft een reeks praktische oefeningen die kunnen leiden tot een uitbreiding van de......

INFORMATIE

AUTEUR
Dorian Schmidt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Levenskrachten - vormkrachten.pdf

OMSCHRIJVING

Dorian Schmidt beschrijft een reeks praktische oefeningen die kunnen leiden tot een uitbreiding van de perceptie van de levende natuur. Hij beschrijft de methodologische basis ervan en geeft voorbeelden van waarnemingen op het gebied van vormkrachten.

Wil je het boek lezen?Levenskrachten - vormkrachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dorian Schmidt. Lezen Levenskrachten - vormkrachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN