Eindhoven vanuit de lucht

Eindhoven vanuit de lucht - H. Brons | Tiliboo-afrobeat.com

...VEN - Eindhoven wordt komende zondag toch niet vanuit de lucht gezegend ... Zweef en geniet mee: drone filmt Eindhoven vanuit de lucht ... ... . Pastoor-deken René Wilmink wilde op Palmzondag vanuit een helikopter Eindhoven vanuit de lucht zegenen, maar het mag niet, liet de parochie Sint Joris teleurgesteld weten. Eindhoven Airport groeit nog altijd. En dat is vanuit de lucht ook duidelijk te zien. Het aantal vliegbewegingen is ook flink gestegen. Deze zomer neemt Eindhovens Dagblad een aantal plekken met satellietfoto's onder de loep. Deze week Eindhoven Airport. Bekijk Eindhoven vanuit de lucht. Benieu ... Eindhoven vanuit helikopter zegenen mag niet; pastoor zint ... ... . Deze week Eindhoven Airport. Bekijk Eindhoven vanuit de lucht. Benieuwd hoe het Philips stadion eruitziet vanuit de lucht? Of altijd al eens de historische binnenstad van Eindhoven vanu...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Brons
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Eindhoven vanuit de lucht.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld ziet er van bovenaf veel rustiger uit. Dit wordt eens te meer duidelijk als u een blik werpt op de prachtige foto’s in dit boek. Bekijk Eindhoven vanuit een andere dimensie en zie hoe het zich heeft ontwikkeld door de eeuwen heen.Elke foto is een uniek beeld van een wijk, straat of gebouw. Het oude centrum, de aanbouw, de ontwikkeling, alles is te herkennen. De belangrijkste kenmerken van Eindhoven ontbreken dan ook niet in dit boek. De vele architectuur waaronder de Witte Dame, het oude Philipsterrein, het Van Abbemuseum, het Philips Stadion, de Dommel, het Evoluon, maar ook de bijzondere woonwijken zijn sterk vertegenwoordigd. Zie hoe de mens zich beweegt tussen soms zeer verrassende structuren van gebouwen, wegen en groen.De ruim 130 foto’s worden toegelicht door korte informatieve teksten. Een uitgebreid register geeft u de mogelijkheid uw favoriete plek snel op te zoeken. Een prachtig boek voor iedereen die deel uitmaakt van deze stad. Een momentopname, een zoektocht, een totaaloverzicht, een feest van herkenning.

Wil je het boek lezen?Eindhoven vanuit de lucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Brons. Lezen Eindhoven vanuit de lucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN