Coaching in de studententijd

Coaching in de studententijd - Louis Sommeling | Tiliboo-afrobeat.com

...k "Coaching in de studententijd". Tips voor studenten en hulpverleners ... Coaching in de studententijd (Book, 2017) [WorldCat.org] ... . Ontwikkel je persoonlijkheid in de studententijd. Coaching in de studententijd, tips voor studenten en hulpverleners is een boek van een ervaren team hulpverleners en een pleidooi voor meer aandacht voor it onderwerp op een zo cruciale leeftijd: veel terreinen worden verkend, veel beslissingen worden genomen. 'Coaching in de studententijd, over o.a.persoonlijke groei, seksualiteit, religie, relaties, burn-out, bega ... Boek: Coaching in de studententijd - Geschreven door Louis ... ... .a.persoonlijke groei, seksualiteit, religie, relaties, burn-out, begaafdheid' door Louis Sommeling - Onze prijs: €25,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Coaching in de studententijd ondersteunt interacties met de student en helpt bij het vormen van een toegankelijke benadering naar...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis Sommeling
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Coaching in de studententijd.pdf

OMSCHRIJVING

Idealiter zijn studenten als ze de universiteit verlaten al voor een deel hun toekomstige zelf op het spoor gekomen. Dit boek biedt daarbij een helpende hand. De relatie met ouders, relaties en seksualiteit, burn-out, pesten, rouw, hoogbegaafdheid, depressie en verslaving; allemaal onderwerpen waar studenten in meerdere of mindere mate mee te maken krijgen. Dit boek behandelt de steeds vaker voorkomende vragen naar zingeving, ook voor niet-westerse studenten. Ook wijdt de auteur een hoofdstuk aan het oplossen van leerproblemen met een psychologische achtergrond.Studieadviseurs, decanen, docenten, studentenpsychologen en coaches vinden in dit boek aanwijzingen en tips hoe met hulpvragen van studenten om te gaan, geïllustreerd met voorbeelden en korte gespreksfragmenten. De nadruk ligt op korte behandelmethodes met behoud van de diepte die een intelligente student vraagt. Coaching in de studententijd ondersteunt interacties met de student en helpt bij het vormen van een toegankelijke benadering naar studenten toe. Voor studenten zelf geeft dit boek inzicht in hun eigen leven en de moeilijkheden die zij kunnen tegenkomen. Het lezen van Coaching in de studententijd informeert, nodigt uit tot gesprek en kan voor studenten de drempel verlagen om moeilijke of beladen onderwerpen te bespreken.Louis Sommeling studeerde klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte daar 25 jaar als studentenpsycholoog. Ook was 16 jaar werkzaam bij de Rutgersstichting (bureau voor relaties en seksualiteit).

Wil je het boek lezen?Coaching in de studententijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis Sommeling. Lezen Coaching in de studententijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN