Bagage

Bagage - Nelleke Koot | Tiliboo-afrobeat.com

...agage excédant la franchise de bagage à main vous sera facturé selon le taux d'excédent de bagages ... "Bagage" 的意思, 德汉翻译 | 迈迪德汉词典 | dict.la ... . Des frais seront facturés lorsque vous enregistrez un bagage à la porte d'embarquement. Voici la liste des voyages de la Corée vers la Chine. 在当 2113 代英语中,luggage 和 baggage 在词义 和使 用 上均 没有区别。 5261 Luggage 多见于在英国和欧 4102 洲,以及英联邦国家 1653;而 baggage 主 要是 在美国或美洲国家。 现在世界各地的机场也越来越多地看到 baggage 用于标识牌。但是 ... 1. Bagage dat de limieten overschrijdt qua aantal, afmetingen of gewicht zullen in rekening worden ... 【trois_bagage】什么意思_英语trois_bagage的翻译_音标 ... ... ... 1. Bagage dat de limieten overschrijdt qua aantal, afmetingen of gewicht zullen in rekening worden gebracht. Als bagage twee keer of meer een limiet overschrijdt wat betreft aantal, afmeting en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nelleke Koot
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bagage.pdf

OMSCHRIJVING

Om goed te kunnen functioneren in Nederland moet je kennis hebben van de Nederlandse maatschappij. Met Bagage maken inburgeraars kennis met Nederland aan de hand van tien thema¿s. De lesstof richt zich op alle eindtermen van het onderdeel Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS) van het inburgeringsexamen.Met Bagage maken de cursisten zich de stof op een actieve manier eigen. Elk hoofdstuk bevat twee soorten vragen: vragen die de cursisten zelfstandig kunnen beantwoorden en vragen waarover ze met de groep kunnen discussiëren. Aan de hand van de vragen, tabellen, meningen en uitspraken kunnen zij hun eigen ideeën vormen en deze vergelijken met die van anderen.In dit boek wordt een duidelijke koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk. Veel opdrachten uit Bagage zijn oefeningen voor de assessments van het praktijkexamen en een aantal kan de cursist gebruiken voor zijn portfolio. Op de bijbehorende website staan aftekenlijsten waarmee de cursist zelf kan controleren of hij alles heeft gedaan en werkbladen die nodig zijn voor het uitvoeren van de praktijkopdrachten. Tevens zijn er proefexamens te vinden om te oefenen voor de KNS-toets. Voor docenten is er een docentenhandleiding beschikbaar.Bagage is geschikt voor inburgeringscursussen en is geschreven voor cursisten vanaf leesniveau A1. Het kan ook goed gebruikt worden in een lesomgeving waar gewerkt wordt met de FC-Sprint2-aanpak. Nelleke Koot is docent NT2 aan het roc Friesland College in Leeuwarden en begeleidt NT2-docenten in praktijkgestuurd leren en in de FC-AlfaSprint2-aanpak. Ze schreef ook Aan de slag!, Werk en taal en Met wie spreek ik?

Wil je het boek lezen?Bagage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nelleke Koot. Lezen Bagage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN