Predictive policing

Predictive policing - Rutger Rienks | Tiliboo-afrobeat.com

...ive policing refers to the usage of mathematical, predictive analytics, and other analytical techniques in law enforcement to identify potential criminal activity ... Vestager warns against predictive policing in Artificial ... ... . Predictive policing methods fall into four general categories: methods for predicting crimes, methods for predicting offenders, methods for predicting perpetrators' identities, and methods for predicting victims of crime. Predictive policing is het nieuwste opsporingsmiddel van de Nationale Politie. De belofte ervan is dat niet alleen kan worden voorspeld wie criminaliteit gaat plegen, maar ook waar en wanneer criminaliteit gaat plaatsvinden. Onproblematisc ... Predictive Policing Explained | Brennan Center for Justice ... . De belofte ervan is dat niet alleen kan worden voorspeld wie criminaliteit gaat plegen, maar ook waar en wanneer criminaliteit gaat plaatsvinden. Onproblematisch is predictive policing niet. Predictive policing. Een systeem dat zogenaamde voorspellingen voor de politie maakt wordt ook wel predictive policing genoemd.In Roermond maakt de politie gebruik van een systeem dat probeert te voorspellen wie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rutger Rienks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Predictive policing.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe zou 't zijn als je van tevoren wist wat er gaat gebeuren? Hoe veilig zou het zijn als de politie alles van tevoren wist en alle vormen van criminaliteit zou kunnen voorkomen? De samenleving zou er heel anders uitzien. Dit boek gaat over een complexe vorm van voorspellen: predictive policing, of op zijn Nederlands: politiewerk doen aan de hand van voorspellingen. Door in te zetten op predictive policing kan de kracht van het politieapparaat worden vergroot. Het zal een uitdaging worden om dit lonkende middel met de juiste waarborgen te implementeren. Niet alleen vraagt dit om de introductie van nieuwe mensen en nieuwe technologie├źn, ook kleven er ethische en organisatorische uitdagingen aan die aandacht verdienen. Laat criminaliteit zich wel voorspellen? Kun je criminaliteit wel vroegtijdig onderkennen? Hoe staat het eigenlijk met de techniek? Wat zijn effectieve politieinterventies? Op dit type vragen probeert dit boek antwoorden te geven. Het laat zien welke voordelen het voorspellen van crimineel gedrag kan opleveren, maar ook welke nadelen eraan zitten. Is de glazen bol van de politie wel betrouwbaar (genoeg)? Eerste pennenstreken over een opkomend fenomeen.

Wil je het boek lezen?Predictive policing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rutger Rienks. Lezen Predictive policing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN