Hyperrealisme - sculptuur

Hyperrealisme - sculptuur - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...tentoonstelling 'Hyperrealisme Sculptuur' zet de Kunsthal Rotterdam, na het succes van de tentoonstelling 'Hyperrealisme ... Hyperrealisme: Sculptuur - De Kunsthal | Cultuur die er ... ... . 50 jaar schilderkunst' in het voorjaar van 2017, de stap naar de derde dimensie. De tentoonstelling presenteert een unieke selectie hyperrealistische werken van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen vijftig jaar. De kosten voor deelname zijn € 23,00 p.p., inclusief welkomstdrankje. Studenten en CJP kaarthouders betalen € 16,00 p.p. (Museumkaart en Rotterdampas zijn voor dit evenement niet geldig) ... Hyperrealisme: Sculptuur - Prins Bernhard Cultuurfonds ... . Studenten en CJP kaarthouders betalen € 16,00 p.p. (Museumkaart en Rotterdampas zijn voor dit evenement niet geldig) Aanbieding speciaal voor NFN leden. Leden van NFN ontvangen tijdens de 'Naked Tour', op vertoon van hun ledenpas, 10% korting op de catalogus 'Hyperrealisme Sculptuur' (normale prijs € 24,95) en ... 'Hyperrealisme' is een kunststroming die zijn opwachting maakte in de jaren '70 in de Verenigde Staten. Door het a...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hyperrealisme - sculptuur.pdf

OMSCHRIJVING

Met 'Hyperrealisme: Sculptuur' zet de Kunsthal Rotterdam, na het succes van 'Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst' in 2017, de stap naar de derde dimensie. Er is een unieke selectie ruimtelijke werken te zien van belangrijke hyperrealistische beeldhouwers van de afgelopen 50 jaar. Van de vroege Amerikaanse pioniers onder wie George Segal, Duane Hanson en John DeAndrea tot de opkomst van de internationale beweging, vertegenwoordigd door Juan Muñoz (Spanje), Maurizio Cattelan (Italië), Berlinde de Bruyckere (België), en Ron Mueck, Sam Jinks en Patricia Piccinini (uit Australië).Sinds de jaren 1960 en 1970 ontwikkelen kunstenaars met technieken zoals modelleren, casting en schilderen, verschillende benaderingen voor een hedendaagse vorm van figuurlijk realisme. Aan de hand van verschillende onderwerpen, zoals 'menselijke replicas' en 'vervormde realiteit' wordt getoond dat de manier waarop we naar onze lichamen kijken voortdurend verandert. Ook de relatie met verschillende trends in de kunstgeschiedenis en de technische ontwikkeling van de vroege jaren van hyperrealistische beeldhouwkunst naar het huidige digitale tijdperk komt aan bod.

Wil je het boek lezen?Hyperrealisme - sculptuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Hyperrealisme - sculptuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN