Het Evers-dieet

Het Evers-dieet - E. Wannee-Immerzeel | Tiliboo-afrobeat.com

...ersdieet is in eerste instantie bedoeld voor multiple-sclerose patiënten ... Evert de Niet.nl ... . Daarnaast behaalde Dr. Evers ook prima resultaten met zijn eversdieet bij vele ziekten die met spijsverteringsstoornissen samenhangen, zoals: reuma, hart- en vaatziekten, zenuwziekten, enz. Evers Dieet - In het kort. Het Evers Dieet (of Eversdieet) werd bedacht door de Duitse medische specialist dokter Joseph Evers. Hij bedacht het dieet voor MS (Multiple Sclerose) patiënten. Het dieet zou echter ook werkzaam zijn bij overige zenuwaandoeningen, e ... Evers Dieet - Gezondr.nl ... . Het dieet zou echter ook werkzaam zijn bij overige zenuwaandoeningen, evenals bij reuma, hart- en vaatziekten en allerhande spijsverteringsstoornissen. Het hierboven beschreven dieet van dr. Evers komt uit het boekje: het Evers-dieet; recepten voor M.S. patiënten door Else Wannee-Immerzeel. (zie literatuur). Het adres van de Klinik Dr. Evers en nog ...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Wannee-Immerzeel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Evers-dieet.pdf

OMSCHRIJVING

Else Wannee-ImmerzeelHet EversdieetSmakelijke recepten voor multiple-sclerose patiëntenVan alle natuurlijke diëeten is het Eversdieet wel het meest consequent 'natuurlijk'. Daarmee is het tevens het verst verwijderd van ons huidige voedingspatroon. De grondgedachte is alles te consumeren zoals de natuur het ons aanbiedt: rauwe groenten en fruit, ongekookte kiemen van granen, noten, zaden etc.; 'veredelen' doet de natuur zelf het best.Hoewel het Eversdieet in eerste instantie bedoeld is voor multiple-sclerose patiënten, heeft dr Evers ook prima resultaten behaald bij de vele ziekten die met spijsverteringsstoornissen samenhangen: reuma, hart- en vaatziekten, zenuwziekten, enz. Hoe korter de ziekte bestaat, des te sneller kunnen er resultaten optreden. Bij langer bestaande ziektegevallen is over het algemeen meer geduld nodig. Noodzakelijk voor een goede genezing blijft echter, naast een goed en natuurlijk dieet, een positieve levenshouding. Alleen als lichaam en geest beide in harmonie zijn, kunnen we van echte gezondheid spreken.

Wil je het boek lezen?Het Evers-dieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Wannee-Immerzeel. Lezen Het Evers-dieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN