Business Bibliotheek - De empathiefactor

Business Bibliotheek - De empathiefactor - Marie Miyashiro | Tiliboo-afrobeat.com

...ss Bibliotheek - De empathiefactor 1e druk is een boek van Marie R ... De empathiefactor - Marie R. Miyashiro | 9789047005186 ... ... . Miyashiro uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005186 Hebzucht is uit. Empathie is in, aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de effectiviteit van alle communicatie vergroot. Marie R. Miyashiro De empathiefactor. het concurrentievoordeel voor effectieve organisaties. Gedrukt boek . ... Business bibliotheek Ook beschikbaar als E-book Meer informa ... De empathiefactor: het concurrentievoordeel voor ... ... . ... Business bibliotheek Ook beschikbaar als E-book Meer informatie Uitgever Business Contact, Amsterdam [etc.] Verschenen 2012 ISBN 9789047005186 Kenmerken 285 pagina's, 23 cm, ill De empathiefactor. Hebzucht is uit. Empathie is in,' aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de... Business Bibliotheek - De empathiefactor 1e druk is een boek van Marie R. Miyashiro uitgegeven bij B...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie Miyashiro
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Business Bibliotheek - De empathiefactor.pdf

OMSCHRIJVING

Business Bibliotheek - De empathiefactor 1e druk is een boek van Marie R. Miyashiro uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005186 Hebzucht is uit. Empathie is in,aldus Frans de Waal. Marie Miyashiro maakt in dit boek duidelijk hoe de Empathiefactor de effectiviteit van alle communicatie vergroot. Als persoon levert het je betere relaties met vrienden, familie en collega s op. Op teamen organisatieniveau betekent de Empathiefactor betere klantrelaties en succesvolle samenwerking. Miyashiro baseert zich op het door Marshall Rosenberg ontwikkelde gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Ze geeft duidelijke en praktische handvatten om de communicatie te verbeteren en in lijn te brengen met je eigen doelen of die van je organisatie.

Wil je het boek lezen?Business Bibliotheek - De empathiefactor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie Miyashiro. Lezen Business Bibliotheek - De empathiefactor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN