Als een herfstblad in de wind

Als een herfstblad in de wind - Henny Thijssing-Boer | Tiliboo-afrobeat.com

... herfstblad in de wind (Hardcover). Geert voelt zich, na het overlijden van zijn vrouw, vaak wat eenzaam en overbodig ... Liefdesgedicht.nl | Gedicht | Als een herfstblad in de wind () ... . De kinderen zijn volwassen... Als een herfstblad in de wind. Geert voelt zich, na het overlijden van zijn vrouw, vaak wat eenzaam en overbodig. Z'n kinderen zijn volwassen en hebben... Geert voelt zich, na het overlijden van zijn vrouw, vaak wat eenzaam en overbodig. De kinderen zijn volwassen en hebben zo hun eigen besognes, die hebben hem niet meer nodig. Maar dan kruist opeens een door de maatschappij in een uithoek gedreven jonge vrouw zijn pad. Geert ziet z'n taak e ... Als een herfstblad in de wind ... . Maar dan kruist opeens een door de maatschappij in een uithoek gedreven jonge vrouw zijn pad. Geert ziet z'n taak en neemt dit verschoppelingetje liefdevol in zijn huis op. Niet iedereen is hiermee ingenomen, maar Geert...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Thijssing-Boer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Als een herfstblad in de wind.pdf

OMSCHRIJVING

Geert voelt zich, na het overlijden van zijn vrouw, vaak wat eenzaam en overbodig. De kinderen zijn volwassen en hebben zo hun eigen besognes, die hebben hem niet meer nodig. Maar dan kruist opeens een door de maatschappij in een uithoek gedreven jonge vrouw zijn pad. Geert ziet z'n taak en neemt dit verschoppelingetje liefdevol in zijn huis op. Niet iedereen is hiermee ingenomen, maar Geert gaat rustig zijn gang en trekt zich van roddelende stemmen niets aan. Door z'n protégé raakt hij verwikkeld in allerlei problemen. Hij ontmoet vrouwen, waarvan sommige menen zich met zijn zaken te moeten bemoeien, terwijl andere er gewoon zijn als hij hun raad nodig heeft.Tot Geert ontdekt dat er maar één vrouw is die hem al lange tijd belangeloos en onbaatzuchtig heeft liefgehad.Henny Thijssing-Boer (1933 - 2011) heeft bijna negentig romans geschreven. Met jaarlijks bijna twee miljoen uitleningen voerde zij in de jaren "90 enkele jaren de Top 100 van de meest uitgeleende auteurs in de Nederlandse openbare bibliotheken aan.

Wil je het boek lezen?Als een herfstblad in de wind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Thijssing-Boer. Lezen Als een herfstblad in de wind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN